Woensdagavond: Topper Groene Ster – UNA op sportpark Pronsebroek

Woensdagavond 6 april staat er wederom een midweekse speeldag op de agenda in de Derde Divisie Zondag. Groene Ster ontvangt dan op het eigen sportpark Pronsebroek het Veldhovense UNA, de nummer vier van de ranglijst. Het betreft de laatste wedstrijd in de tweede periode, waarin Groene Ster met een aantal andere ploegen volop meedoet voor de bovenste plek. De aftrap in Heerlerheide is woensdagavond om 19.30 uur. Zorg dat je erbij bent!

Groene Ster kende een prima week en bleef na de driepunter bij JOS Watergraafsmeer van afgelopen zondag op de fraaie derde plek in de Derde Divisie Zondag. De winst in Amsterdam bezorgde de equipe van Maurice Verbunt een sterke start van de maand april waarin er weer volop gevoetbald wordt en er flink wat gevraagd wordt van het fysieke vermogen van de selectie. Woensdagavond is er weer een complete speeldag en wacht voor Groene Ster op de derde midweekse competitieronde de krachtmeting met UNA, oftewel een ontmoeting tussen de nummer drie en vier van de ranglijst. UNA speelde de laatste drie competitieduels allemaal in eigen huis. Twee nederlagen tegen Hercules (1-5) en ADO’20 (0-2) zorgde ervoor dat de ploeg van Harrie Gommans even uit de top van het klassement verdween. Afgelopen zondag werd eerherstel getoond en moest Westlandia eraan geloven met een 6-0 winst voor de Zeelstenaren, waardoor plek vier wordt ingenomen in de Derde Divisie Zondag.

Tijd voor herstel en verslapping is er niet in de af te werken marathoncompetitie van de Derde Divisie Zondag. Tegen UNA zal Groene Ster voor eigen publiek in een avondduel weer vol aan de bak moeten om de mooie reeks in de tweede periode een passend sluitstuk te geven. Met tegenstrevers Gemert, Dongen, Quick en Hercules zijn er nog diverse ploegen die meedingen voor de tweede periodetitel, waarbij de mogelijk beslissende ontmoeting Dongen – Quick nog zal worden ingehaald op woensdag 13 april. Groene Ster zal vooral naar zichzelf kijken. De groen-witten bereikten afgelopen zondag een fraaie 40-punten grens in de competitie en er wordt van wedstrijd naar wedstrijd geleefd. Het technische trio Maurice Verbunt, Jorrit Ritzen en Diego Jongen zal de ploeg weer op scherp zetten voor wederom een toptreffen in de interessante Derde Divisie Zondag met winst als uitgangspunt. Publiek bij deze avondwedstrijd is meer dan welkom om de jongens als 12e man de support te geven die ze verdienen. 

Wij hopen u woensdagavond langs de lijn te mogen begroeten op het ‘avondje Pronsebroek’!


Woensdag 6 april 2022

Groene Ster – UNA

Locatie: Sportpark Pronsebroek

Scheidsrechter: Luc Tissingh uit Eindhoven

aanvang: 19.30 uur

PROGRAMMA

Wedstrijddag 22 Blauw Geel’38 Gemert 19.30 uur
06-04-2022 OSS’20 Unitas 19.30 uur
Periode 2 HSC’21 OFC 19.30 uur
  Quick EVV 19.30 uur
  Groene Ster UNA 19.30 uur
  Hoogland Hollandia 20.00 uur
  DEM Dongen 20.00 uur
  Westlandia ADO’20 20.00 uur
  Hercules JOS Watergraafsmeer 20.15 uur
 

PUPIL VAN DE WEEK

Woensdag 6 april 2022 is bij de wedstrijd Groene Ster 1 – UNA 1 Joey Haagsma pupil van de week. De 10-jarige Joey speelt in Groene Ster JO10-3 en zit in groep 5 van basisschool Mijn Spoor. Zijn favoriete club is Ajax en zijn favoriete speler is Cristiano Ronaldo en bij Groene Ster is dat doelman Mark Voss. Joey voorspelt een 2-0 overwinning voor Groene Ster tegen UNA. Groene Ster wenst Joey veel plezier en een leuke avond.

 

 

SPONSOR WEDSTRIJDBAL

SPONSOR VAN DE WEEK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *