Paasweekend Groene Ster: Unitas thuis en DEM uit

Na een serie van vijf duels in 14 dagen speelt Groene Ster in het komende Paasweekend een dubbel programma in de Derde Divisie Zondag. Allereerst wacht komende zaterdagmiddag de ontmoeting op het eigen sportpark Pronsebroek tegen Unitas uit Gorinchem (aanvang: 14.30 uur), twee dagen later reist Groene Ster af naar Beverwijk waar DEM de tegenstander is (aanvang: 14.00 uur).

Groene Ster – Unitas
De eerste mogelijkheid voor Groene Ster om de onverwachte uitglijder bij Hoogland uit te wissen is de confrontatie met Unitas. Beide ploegen hielden elkaar in Gorinchem een maand geleden in evenwicht (1-1). Na het openingsdoelpunt van Everon Pisas namens Unitas wist Joey Dekkers met een rake kopbal de gelijkmaker te scoren. Met een bal op de paal en een aantal goede mogelijkheden stapte Groene Ster bij Unitas van het veld af dat er meer te halen viel. Na het treffen Unitas – Groene Ster op zondag 6 maart wisten de Gorcummers geen wedstrijd meer in winst om te zetten en alleen twee maal een doelpuntloze remise (Blauw Geel’38 en JOS Watergraafsmeer) te boeken. Na een goede start in de competitie is de ploeg van Hans de Jong weggezakt naar het rechterrijtje. Groene Ster zal op de ongeslagen eigen bodem de punten in Heerlerheide willen houden en daarbij is de steun van de 12e man en de supportersschare weer belangrijk. Groene Ster – Unitas begint zaterdagmiddag op het traditionele tijdstip van 14.30 uur. Zorg dat je erbij bent!

DEM – Groene Ster
Paasmaandag maakt Groene Ster de trip naar Beverwijk waar op sportpark Adrichem om 14.00 uur wordt afgetrapt tegen DEM. Groene Ster – DEM was in augustus 2021 de seizoensopener van deze voetbaljaargang met een duidelijke 3-0 zege voor de sterdragers. DEM kende een kwakkelende start van de competitie en bungelde lang onderaan de ranglijst. Trainer Kiri Kalaitzis werd recent op non-actief gesteld en onder zijn vervanger Ron Bouman is DEM nog ongeslagen en zijn inmiddels een aantal plaatsen winst op de ranglijst geboekt. Handhaving in het jubileumjaar van de club is dan ook het enige doel voor de Beverwijkers. DEM zal de punten nodig hebben om onderin verder afstand te willen nemen, Groene Ster daarentegen zal zich weer moeten wapenen tegen een ploeg in de gevarenzone om de Paasdubbel een goede afsluiter te geven.

Wij hopen u zaterdagmiddag langs de lijn te mogen begroeten op sportpark Pronsebroek.

Geef u op voor de busreis naar Beverwijk!
Aanstaande maandag vertrekt de supportersbus om 09.15 uur vanaf sportpark Pronsebroek naar Beverwijk. Supporters die ons team willen aanmoedigen en willen meereizen kunnen zich opgeven bij elftalleider Wim Beckers via 06-13203066 (sms of app). De terugreis richting Heerlerheide is om 17.00 uur gepland.

Adresgegevens tegenstander:
Sportpark Adrichem
Beneluxlaan 1
1946 WG Beverwijk


Zaterdag 16 april 2022

Groene Ster – Unitas

Locatie: Sportpark Pronsebroek

Scheidsrechter: Jonathan van Dongen

aanvang: 14.30 uur

———————————————————————————————————————————–

Maandag 18 april 2022

DEM – Groene Ster

Locatie: Sportpark Adrichem

Scheidsrechter: Roy Witlox uit Berlicum

aanvang: 14.00 uur (vertrek bus: 09.15 uur)

PROGRAMMA

Wedstrijddag 25 OSS’20 Blauw Geel’38 0-1
16-04-2022 JOS Watergraafsmeer Gemert 2-3
Periode 3 UNA EVV 1-2
  Hercules Hoogland 14.00 uur
  ADO’20 Dongen 14.00 uur
  Westlandia Quick 14.00 uur
  OFC Hollandia 14.30 uur
  Groene Ster Unitas 14.30 uur
  HSC’21 DEM 17.00 uur
 
Wedstrijddag 26 Blauw Geel’38 Westlandia 14.00 uur
18-04-2022 DEM Groene Ster 14.00 uur
Periode 3 Quick OSS’20 14.00 uur
  Hoogland HSC’21 14.00 uur
  Unitas Hercules 14.00 uur
  Dongen OFC 14.00 uur
  Gemert UNA 14.00 uur
  Hollandia JOS Watergraafsmeer 14.00 uur
  EVV ADO’20 14.30 uur

 

PUPIL VAN DE WEEK

Zaterdag 16 april 2022 is bij de wedstrijd Groene Ster 1 – Unitas 1 Vince Joosten pupil van de week. De 9-jarige Vince speelt in Groene Ster JO9-2 en zit in groep 5/6 van basisschool Sint Martinus. Zijn favoriete club is Ajax en zijn favoriete speler is Cristiano Ronaldo en bij Groene Ster is dat doelman Mark Voss. Vince voorspelt een 5-2 overwinning voor Groene Ster tegen Unitas. Groene Ster wenst Vince veel plezier en een leuke middag.

 

 

SPONSOR WEDSTRIJDBAL

SPONSOR VAN DE WEEK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *