FC Robinstijn trotse partner van Groene Ster

Voetbalvereniging RKSV Groene Ster is per 1 januari 2021 een maatschappelijke samenwerking aan gegaan met stichting FC Robinstijn. Groene Ster was daarmee de eerste club uit Zuid-Limburg, die zich als Vriendenclub verbonden heeft aan het voetbal-gerelateerde Goede Doel. FC Robinstijn is ook verbonden aan alle Limburgse BVO’s.

FC Robinstijn laat voetbalwensen in vervulling gaan, voor kinderen in de leeftijd van 5 tot 18 jaar, die om welke reden dan ook een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Denk hierbij aan kinderen met een ernstige ziekte, kinderen met een geestelijke of lichamelijke beperking, kinderen die een dierbare hebben verloren of kinderen die het om een andere reden verdienen om eens een keer in het zonnetje gezet te worden.

Ken jij iemand die een steun in de rug kan gebruiken (bij Groene Ster of Roda JC of …..)? Geef deze persoon dan op via [email protected].

Tijdens de Limburgse derby Groene Ster – EVV zal FC Robinstijn een collecte houden. Wij danken eenieder voor de steun.

Meer informatie over FC Robinstijn kunt u terugvinden op www.fcrobinstijn.nl en de social media kanalen van de stichting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *