Koninklijke onderscheiding voor Peter Haenen en André Wijnen

Vanmorgen hebben twee kaderleden van RKSV Groene Ster, Peter Haenen en André Wijnen, uit handen van waarnemend locoburgemeester Peter van Zutphen een Koninklijke onderscheiding ontvangen.

Peter Haenen ontving het lintje vanwege zijn enorme verdiensten bij Groene Ster al ruim een kwart eeuw lang. Peter Haenen is coördinator van de commissie onderhoud die verantwoordelijk is voor de gehele accommodatie, daarnaast maakt Peter deel uit van de actieve sponsorcommissie van Groene Ster. Ook was hij lange tijd voorzitter van  de optochtcommissie van CV De Bokkeriejesj.

André Wijnen ontving de onderscheiding voor de vele verdiensten in het carnaval. André is erevoorzitter van CV De Bokkeriejesj. Daarnaast is André ook kaderlid bij Groene Ster, als lid van de sponsorcommissie.

Een dikverdiende beloning voor Peter en André voor het vele goede vrijwilligerswerk op Heerlerheide.

Namens bestuur, leden, sponsoren en supporters van RKSV Groene Ster gaan onze welgemeende felicitaties dan ook naar Peter en André.

Marcel Lucassen, in het verleden ook actief bij Groene Ster als speler en later als kaderlid en bestuurslid werd benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Ook Marcel feliciteren wij van harte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *