Selectienieuws 2022-2023: Groene Ster versterkt selectie met aanvaller Guus Hupperts

Achter de schermen wordt door de technische commissie hard gewerkt aan de samenstelling van de nieuwe selectie in het komende seizoen 2022-2023. Als vanouds informeren wij u in deze periode omtrent de samenstelling van de selectie van RKSV Groene Ster voor het nieuwe seizoen. In dit zesde bericht kunnen wij u voorstellen aan de tweede nieuwkomer in de selectie van hoofdtrainer Maurice Verbunt.

Guus Hupperts maakt overstap naar Groene Ster
Aanvaller Guus Hupperts maakt in het nieuwe seizoen 2022-2023 de overstap naar derdedivisionist Groene Ster. De onlangs 30 jaar geworden Guus Hupperts speelde tot de winterpauze bij eerstedivisionist VVV Venlo. Daarvoor kwam de aanvaller uit voor KSC Lokeren (België), Willem II, AZ Alkmaar en Roda JC. De in Landgraaf woonachtige Guus Hupperts, gehuwd en drie kinderen, speelde maar liefst 140 duels in de Eredivisie.

Guus Hupperts was het grote talent in de lichting waar onze hoofdtrainer Maurice Verbunt enkele seizoenen jeugdtrainer van was in de jeugdopleiding van Roda JC. Na een hereniging met zijn vroegere trainer en enkele weken met veel voetbalplezier met de hoofdmacht van Groene Ster te hebben meegetraind, heeft de oud-prof besloten zijn voetbalcarrière een vervolg te geven bij de derdedivisionist uit Heerlerheide.

“Ik heb mijn plezier in het voetbal tijdens deze trainingen op sportpark Pronsebroek weer terug gekregen en geniet van de ambitie en het hoge niveau bij Groene Ster. Ik vind het bijzonder wat de club presteert dit seizoen in de Derde Divisie Zondag, daar wil ik komend seizoen graag deel van uitmaken en meewerken om Groene Ster door te laten groeien”, vertelt de voormalige jeugdinternational van Jong Oranje, die de rest van het lopende seizoen al bij Groene Ster zal meetrainen. Groene Ster is uiterst tevreden met de komst van de ervaren en sympathieke Guus Hupperts en wenst hem veel succes toe bij onze vereniging.

Groene Ster-trainer Maurice Verbunt ziet in Guus Hupperts een prima versterking voor de selectie van Groene Ster. “Ik heb altijd in de jeugd bij Roda JC prettig samengewerkt met Guus. Met zijn kwaliteiten en ervaring past hij prima binnen ons eerste elftal. Daarnaast is Guus een prima kerel, een versterking binnen en buiten het veld. De samenstelling van onze selectie voor het nieuwe seizoen heeft met de komst van Guus Hupperts opnieuw een flinke kwaliteitsimpuls gekregen.”

Groene Ster heet Guus van harte welkom bij onze club en wenst hem veel succes toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *