Ernst Wijzenbeek overleden

Opnieuw een groot verlies in de RKSV Groene Ster-familie. Met verslagenheid hebben bestuur, leden, supporters en sponsoren van RKSV Groene Ster kennis genomen van het plotseling overlijden van de 76-jarige heer Ernst Wijzenbeek, oprichter van Wijzenbeek Beroepskleding en sinds de overdracht aan zijn dochter Lucille als mentor verbonden aan het degelijke familiebedrijf. Wijzenbeek Beroepskleding is al ruim een kwart eeuw verbonden aan RKSV Groene Ster als trouwe partner/sponsor en kledingsponsor voor onze kantine vrijwilligers en stewards.

Ernst toonde altijd een warme betrokkenheid bij onze vereniging. Daarnaast was Ernst Wijzenbeek een trouw supporter van ons eerste elftal en bezocht hij al die jaren de thuiswedstrijden. Hij genoot van de successen die Groene Ster de laatste jaren mocht behalen en van gezellig samenzijn na afloop en tijdens sponsorevenementen. Hij sprak dan terecht met veel trots over zijn levenswerk Wijzenbeek Beroepskleding, een sterk familiebedrijf dat hij samen met zijn gezin had gerealiseerd.

Ernst, bedankt voor de steun en enorme betrokkenheid bij RKSV Groene Ster al die jaren.

Bestuur, leden, supporters en sponsoren van RKSV Groene Ster wensen zijn partner Rezi, dochters Lucille en Patricia, overige familieleden en vrienden veel sterkte en kracht met het dragen van dit grote verlies.

Het afscheid zal in besloten kring plaatsvinden.

Namens bestuur, leden, supporters en sponsoren RKSV Groene Ster

Jos J.J. Op ’t Eijnde
voorzitter

Ernst Wijzenbeek (tweede van rechts) met supporters na gewonnen districtsbekerfinale tegen TOP op zondag 9 juni 2019

Felicitatie van Groene Ster ter gelegenheid van 40 jarig bestaan Wijzenbeek Beroepskleding in april 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *