Groene Ster verdedigt derde plek in Utrecht

Komende zondag gaat Groene Ster in Utrecht op bezoek bij achtervolger Hercules, een rechtstreekse clash voor de derde plek welke aan het einde van het seizoen recht geeft op nacompetitievoetbal voor promotie. Hercules staat op een vierde plek met een punt achterstand. Met nog vijf speelrondes een spannende en belangrijke middag voor de groen-witten. Om 14.00 uur zal arbiter Max Kok op het natuurgrasveld van sportpark Voordorp fluiten voor de aftrap.

Groene Ster kreeg vorige week een flinke opdoffer te verwerken na de verliespartij tegen HSC’21. Het zat er simpelweg niet in voor de sterdragers, snel vergeten en op naar de volgende wedstrijd is dan het devies. De groen-witten kunnen nu al terugkijken op een zeer verdienstelijk seizoen in de Derde Divisie Zondag en de laatste vijf duels zullen uitwijzen of er nog een toetje in de vorm van promotiewedstrijden in het vat zit. Groene Ster verdedigt zondag in Utrecht de derde plek en zal op de lastig te bespelen natuurgrasmat de mouwen moeten opstropen om voor het maximale te strijden.

Hercules boekte twee zeges in de laatste twee duels met een afgetekende 7-1 thuiszege vorige week tegen Blauw Geel’38; daarvoor moesten de Utrechtenaren een pas op de plaats maken en drie nederlagen slikken. Blind staren op uitslagen in deze onvoorspelbare competitie heeft echter geen zin. Elke wedstrijddag gaat het om de juiste wedstrijdinstelling en de vorm van de dag om aan de goede kant van de score te staan. Hercules zal jacht willen maken op de derde plek, waar in het linkerrijtje nog volop kanshebbers zijn die daar dezelfde gedachten over zullen hebben. Drie maanden geleden speelden Groene Ster en Hercules in Heerlerheide een attractief duel welke uiteindelijk verdiend door Groene Ster in een 2-1 zege werd omgezet. In Utrecht speelde Groene Ster tot nu toe alleen in het debuutseizoen 2019-2020 in de Derde Divisie Zondag. Op 1 september 2019 werden de drie punten meegenomen na een 1-3 zege. Kan Groene Ster de positieve statistieken zondagmiddag een passend vervolg geven? 

Geef u op voor de busreis naar Utrecht!
Aanstaande zondag vertrekt de supportersbus om 10.15 uur vanaf sportpark Pronsebroek naar Utrecht. Supporters die ons team willen aanmoedigen en willen meereizen kunnen zich opgeven bij elftalleider Wim Beckers via 06-13203066 (sms of app). De terugreis richting Heerlerheide is om 17.00 uur gepland.

Adresgegevens tegenstander:
Sportpark Voordorp
Voorveldselaan 4
3573 PV Utrecht

Zondag 15 mei 2022

Hercules – Groene Ster

Locatie: Sportpark Voordorp

Scheidsrechter: Max Kok uit Maastricht

aanvang: 14.00 uur (vertrek bus: 10.15 uur)

PROGRAMMA

Wedstrijddag 30 Hollandia Blauw Geel’38 14.00 uur
15-05-2022 DEM Westlandia 14.00 uur
Periode 3 Hoogland ADO’20 14.00 uur
  Dongen OSS’20 14.00 uur
  Gemert EVV 14.00 uur
  Hercules Groene Ster 14.00 uur
  JOS Watergraafsmeer UNA 14.00 uur
  OFC Unitas 14.30 uur
  HSC’21 Quick 14.30 uur

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *