Bazuin Verzekeringen & Hypotheken en Clublokaal Café De Bolle shirtsponsor Groene Ster Vrouwen

Op een mooi en vooral zonovergoten sportpark Pronsebroek werden nieuwe teamfoto’s gemaakt van onze dames. Een bijzondere reden. Het team mocht dankzij steun van de nieuwe shirtsponsoren Bazuin Verzekeringen & Hypotheken en clublokaal Café De Bolle nieuwe shirts in ontvangst nemen.

Bazuin Verzekeringen & Hypotheken
Ons kantoor is sinds 1 juni 1984 gevestigd te Heerlerheide aan de Kapelaan Ramakersstraat 10 in het bij vele inwoners bekende oude Groene Kruis gebouw. Wij zijn actief op het gebied van financiële dienstverlening voor zowel particulieren als bedrijven in: Verzekeringen / Hypotheken / Bancaire producten. Bekijk de website voor meer informatie: www.bazuinverzekeringen.com

Café De Bolle Heerlerheide
Café de Bolle van Johan van Engelshoven, tevens clublokaal van Groene Ster, is te vinden aan de Gravenstraat 2 in Heerlerheide en je kunt er terecht voor een lekker drankje, om heerlijk te eten of voor een lekker zomers ijsje! Gezellig in het mooi ingerichte café of op het gezellige terras. Volg café de Bolle zeker op Facebook of bekijk hun website op www.cafe-debolle.nl om op de hoogte te zijn van de menukaart en de leuke activiteiten zoals bijv. karaoke, feestjes met DJ en de leuke quiz-avond! Loop eens binnen en geniet!

Bestuur en het dameselftal van RKSV Groene Ster danken Bazuin Verzekeringen & Hypotheken en Clublokaal Café De Bolle voor het schenken van deze fraaie nieuwe wedstrijdshirts.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *