Kampioenswedstrijd Groene Ster 4

Groene Ster 4 speelt aanstaande zondag 22 mei de kampioenswedstrijd tegen Sporting H.A.C. 3 uit Kerkrade. Aftrap in sportpark Pronsebroek is om 11.00 uur. Groene Ster 4 heeft voldoende aan een gelijkspel om het kampioenschap te behalen in de zesde klasse 08.

Groene Ster 4 gaat fier aan kop met 36 punten uit 14 wedstrijden (12 overwinningen en slechts 2 nederlagen). In 14 wedstrijden werden 54 doelpunten gescoord en kreeg men 13 doelpunten tegen.  Nummer twee is De Leeuw 5 met 3 punten minder, maar wel een wedstrijd meer gespeeld.   

Kom de mannen van Groene Ster 4 onder leiding van trainer/leider Rob Rijnders steunen in deze beslissende wedstrijd. Tot aanstaande zondagmorgen op sportpark Pronsebroek. Zorg dat je erbij bent!  

Bestuur en leden wensen Groene Ster 4 veel succes! Zet hem op mannen en zorg ervoor dat er na een lange periode van 15 jaar weer eens een lager seniorenteam van Groene Ster het kampioenschap kan vieren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *