Selectienieuws 2022-2023: Zlatko Zejnilovic en David Bouzas nieuwe aanwinsten Groene Ster

Achter de schermen wordt door de technische commissie hard gewerkt aan de samenstelling van de nieuwe selectie in het komende seizoen 2022-2023. Als vanouds informeren wij u in deze periode omtrent de samenstelling van de selectie van RKSV Groene Ster voor het nieuwe seizoen. In dit zevende bericht kunnen wij u voorstellen aan de derde en vierde nieuwkomer in de selectie van hoofdtrainer Maurice Verbunt.

Aanvaller Zlatko Zejnilovic maakt overstap naar Groene Ster
De 28-jarige Zlatko Zejnilovic is geboren in Montenegro en woont sinds 2000 in Nederland. De in Valkenburg woonachtige Zejnilovic, in het dagelijkse leven werkzaam voor pensioenuitvoerder APG in Heerlen, maakte zijn debuut in het professioneel voetbal op 19-jarige leeftijd bij Fortuna Sittard in 2013. In 2015 verruilde hij Fortuna Sittard voor België en speelde voor Spouwen-Mopertingen, Vlijtingen, Bilzerse Waltwilder en KVK Wellen. In seizoen 2021-2022 komt Zlatko uit voor hoofdklasser Minor uit Nuth. “De vereniging Groene Ster spreekt mij enorm aan. De uitstraling en de ambities zijn prima. Ik wil graag de uitdaging aangaan om deel uit te maken van de sterke selectie waarover Groene Ster beschikt en het hoge niveau waarop de club speelt.”

 

David Bouzas nieuwe doelman Groene Ster
De 19-jarige doelman David Bouzas wordt in het komende seizoen toegevoegd aan de selectie van Groene Ster. De in Herzogenrath woonachtige student heeft de Duitse nationaliteit, al spreekt de talentvolle goalie ook een aardig woordje Nederlands. David Bouzas speelde in de jeugd bij SpVgg 1928 Strass en speelde vanaf 2017 vijf seizoenen in de jeugdopleiding bij Roda JC. Afgelopen seizoen maakte David deel uit van Roda JC O21, waarmee hij voorjaarskampioen werd in Divisie 3. “Als jonge doelman is na mijn leerzame periode bij Roda JC de overgang naar Groene Ster een prima volgende stap. Het bevalt mij prima in het Nederlandse voetbal, daarnaast wil ik mij graag op niveau verder ontwikkelen en die kans krijg ik bij Groene Ster.”

Groene Ster-trainer Maurice Verbunt is in zijn nopjes met de komst van aanvaller Zlatko Zejnilovic en doelman David Bouzas. “Twee ambitieuze nieuwkomers die graag de uitdaging aangaan in onze nieuwe selectie voor het komende seizoen 2022-2023. Jongens die het niveau en de club Groene Ster enorm aanspreken, daar ga ik graag mee aan de slag.”

Groene Ster heet Zlatko en David van harte welkom bij onze club en wenst beide nieuwkomers veel succes toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *