Groene Ster sluit competitie af met thuisduel tegen OSS’20

Pinkstermaandag 6 juni komt een einde aan de reguliere competitie in de Derde Divisie Zondag en zullen alle beslissingen vallen. Een ongekend spannende ontknoping in deze knotsgekke voetbaljaargang waar pas in de 34e speelronde duidelijkheid komt. Groene Ster treft op de slotdag van de competitie OSS’20 op het eigen sportpark Pronsebroek, een duel tussen de nummers 6 en 5 van de ranglijst waar niets meer op het spel zal staan. Om 14.00 uur (!) zal er afgetrapt worden voor deze laatste 90 minuten van seizoen 2021-2022.

Groene Ster (51 punten) en OSS’20 (52 punten) staan voor het ingaan van de laatste speelronde achter de vier ploegen (Hercules, OFC, Gemert, ADO’20) die gaan uitmaken wie de titel gaat pakken in de Derde Divisie Zondag. In deze aan elkaar gewaagde competitie is dit seizoen van alles mogelijk gebleken. Hercules staat voor het ingaan van de laatste speelronde voor het eerst deze competitie op de bovenste plaats, waar dit seizoen OFC en Gemert lang vertoefden en met aardige voorsprongen een kloof leken te hebben geslagen met de achtervolgers. Maandag volgt definitief uitsluitsel in deze zware competitie welke na de corona-pauze in sneltreinvaart werd afgewerkt.

Groene Ster kende vorige week een slechte beurt bij Westlandia met een 3-0 verliespartij. Tegen de onderste vier ploegen bleek de oogst voor de equipe van Maurice Verbunt dit seizoen te magertjes geweest, terwijl juist tegen de ploegen uit de complete top 4 sterke resultaten werden geboekt. Door deze wisselvalligheid mist Groene Ster de aansluiting om zich te mengen in de spannende titelstrijd, alhoewel dat zeker geen streven op zich zal zijn geweest en een stevige plek in het linkerrijtje een prima eindresultaat is voor de sterdragers. Tegenstander OSS’20 leek vooraf door insiders toch weer een geduchte titelkandidaat, maar ook in Oss werden links en rechts te veel punten gemorst. Groene Ster en OSS’20 spelen op de slotdag van de competitie voor de vijfde plek als inzet en eindresultaat van deze mooie competitie, welke na 34 speelrondes en twee afgebroken seizoenen voor het eerst weer eens volledig wordt uitgespeeld. Arbiter Derya Serik zal om 14.00 uur voor de aftrap fluiten in Heerlerheide.

Pinkstermaandag 6 juni hopen wij u allemaal langs de lijn te mogen begroten in Heerlerheide om de jongens als 12e man van de nodige support te voorzien op sportpark Pronsebroek.


Maandag 6 juni 2022

Groene Ster – OSS’20

Locatie: Sportpark Pronsebroek

Scheidsrechter: Derya Serik uit Deventer

aanvang: 14.00 uur

PROGRAMMA

Wedstrijddag 34 OFC Quick 14.00 uur
06-06-2022 Hoogland Unitas 14.00 uur
Periode 3 Hercules ADO’20 14.00 uur
  Hollandia Gemert 14.00 uur
  DEM UNA 14.00 uur
  Dongen EVV 14.00 uur
  JOS Watergraafsmeer Blauw Geel’38 14.00 uur
  HSC’21 Westlandia 14.00 uur
  Groene Ster OSS’20 14.00 uur
 

PUPIL VAN DE WEEK

Maandag 6 juni 2022 is bij de wedstrijd Groene Ster 1 – OSS’20 1 Giano Marcelino de Vries pupil van de week. Giano Marcelino, die op de wedstrijddag 10 jaar wordt, speelt in Groene Ster JO10-3 en zit in groep 6A van basisschool Tarcisius. Zijn favoriete club is Ajax en zijn favoriete speler is Lionel Messi en bij Groene Ster is doelman Mark Voss zijn favoriet. Giano Marcelino voorspelt een 2-1 overwinning voor Groene Ster tegen OSS’20. Groene Ster wenst Giano Marcelino veel plezier en een leuke middag.

 

 

SPONSOR WEDSTRIJDBAL

SPONSOR VAN DE WEEK

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *