Selectienieuws 2022-2023: Amin Elalji ook komend seizoen in groen-wit

Achter de schermen wordt door de technische commissie hard gewerkt aan de samenstelling van de nieuwe selectie in het komende seizoen 2022-2023. Als vanouds informeren wij u in deze periode omtrent de samenstelling van de selectie van RKSV Groene Ster voor het nieuwe seizoen. In dit achtste bericht kunnen wij u mededelen dat aanvaller Amin Elalji ook in het nieuwe seizoen deel uitmaakt van de selectie van hoofdtrainer Maurice Verbunt.

De 28-jarige Amin Elalji begint komende voetbaljaargang aan zijn derde seizoen bij Groene Ster. In het eerste seizoen werd de competitie (slechts vijf competitieduels en twee bekerduels) wegens corona al vroeg afgebroken. Afgelopen seizoen 2021-2022 behaalde de aanvaller, mede door blessures, te weinig wedstrijden het constante niveau wat Amin Elalji en Groene Ster nastreven. De rasvoetballer en eigenaar van voetbalschool Soccer Champions, waarmee Groene Ster een prima samenwerkingsverband heeft, wil echter zijn voetbalkwaliteiten blijven tonen op divisieniveau. Een vervolg in de vorm van een nieuw seizoen Derde Divisie Zondag is dan ook de logische stap voor Amin. “Ik ga er alles aan doen om topfit aan het nieuwe seizoen te starten en aan te tonen een meerwaarde voor de ploeg te zijn. Wij hebben komend seizoen een prima selectie en daarnaast bevalt het mij uitstekend bij Groene Ster.”

Met het oog op continuïteit is Groene Ster content dat Amin ook komend seizoen in Heerlerheide zal spelen en wenst hem veel succes toe in het nieuwe seizoen.

Groene Ster-trainer Maurice Verbunt: “Ik ben uitermate tevreden dat Amin Elalji komend seizoen deel blijft uit maken van onze hoofdmacht. Maar de lat moet hoger voor Amin, hij kan het verschil maken en dat moeten wij komend seizoen vaker gaan zien.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *