Programma jeugdtoernooien Groene Ster 2022

Na twee jaar geen toernooi in verband met corona verheugen wij ons erop dat komende weken – zaterdag 11 juni, zondag 12 juni en zondag 26 juni 2022 – meer dan 100 jeugdteams (jongens en meisjes) te gast zijn bij RKSV Groene Ster en deelnemen aan onze internationale jeugdtoernooien. Onder de vele teams uit de regio, mogen wij ook Roda JC begroeten en uit het buitenland teams uit Belgiรซ en Duitsland.

Op vrijdagavond arriveert Fritz-Walter-Jugend JO15-1 uit Kaiserslautern (Duitsland), het team van oud Groene Ster-speler Willem Schonewille en zijn zoon. Zij spelen vrijdagavond op het hoofdveld om 20.00 uur een wedstrijd tegen Groene Ster JO15-1 en nemen zaterdag deel aan het toernooi.

Op zaterdagmorgen 11 juni starten wij om 9.30 uur met de JO15 teams. Zaterdagmiddag 11 juni starten om 13.30 uur de JO11 teams met bij het hogere JO11 toernooi twaalf deelnemende teams van o.a. Roda JC en Duitse en Belgische ploegen. Ook komen zaterdagmiddag de JO10 teams in actie, zij starten om 14.00 uur.

Zondag 12 juni start het toernooi in de vroege ochtend om 9.30 uur met de jongste deelnemers JO7. Aan dit toernooi nemen maar liefst zestien teams deel. Ook komen zondagochtend de JO8 en JO9 teams in actie. In de middaguren starten om 14.00 uur de JO13 elftallen en de JO12 teams.

Naast de wedstrijden is er voldoende vertier deze beide dagen op sportpark Pronsebroek aan de Hei-Grindelweg 66 in Heerlerheide. De activiteitencommissie van Groene Ster heeft een leuke stand met spellen en leuke prijsjes. Er is een luchtkussen voor de jongste deelnemers beschikbaar gesteld door www.springkussenparkstad.nl en in ons clubhuis en buiten is er voor eenieder een drankje en een hapje te nuttigen en voor de jeugd is er ook slush puppy verkrijgbaar.

Op zondag 26 juni krijgt het toernooi een vervolg met de JO17 teams (jongens) en de meisjes MO13, MO15 en MO17. Geรฏnteresseerde teams kunnen zich hier nog voor inschrijven per mail naar: [email protected]

Bekijk het wedstrijdschema, de standen en alle uitslagen via deze link:

www.tournify.nl/live/groenester

Groene Ster heet u allen van harte welkom op sportpark Pronsebroek op deze beide toernooidagen, de toegang is gratis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *