Inschrijven voor barbecue op afsluitdag 25 juni 2022

Op zaterdag 25 juni 2022 zal de traditionele afsluitdag van RKSV Groene Ster plaatsvinden. In de ochtenduren zal het Vader/Moeder – Zoon/Dochter toernooi starten. De jeugdleiders / coördinatoren organiseren de inschrijving van dit toernooi voor jongens en meisjes van JO7 tot en met JO13/MO13.

In de middag zullen er volop voetbalactiviteiten plaatsvinden. Vanaf 18.00 uur begint vervolgens de traditionele feestavond met DJ. Op het programma staan onder andere huldiging kampioenselftallen Groene Ster 4 en van onze jeugd Groene Ster MO15-1 en JO12-2. Ook zal de speler van het seizoen worden uitgeroepen van het eerste elftal.

Vanaf 18.00 uur vindt de traditionele barbecue plaats. Na het succes in de laatste seizoenen, met in 2019 300 deelnemers, zal de activiteitencommissie ook dit seizoen tijdens de afsluitdag van Groene Ster op zaterdag 25 juni deze heerlijke barbecue organiseren.

Inschrijven is verplicht en vooraf kun je betalen in de kantine of bij leden van de activiteitencommissie.

Dus geef je tijdig op in de kantine en zorg dat je erbij bent!

5 STUKKEN VLEES, HEERLIJKE SALADES, SAUZEN, BROOD EN 2 CONSUMPTIES VOOR EUR 8,50 P.P. 

INSCHRIJVEN TOT EN MET MAANDAG 20 JUNI 2022.

LATEN WIJ MET ZIJN ALLEN HET SEIZOEN MET DEZE TRADITIONELE AFSLUITDAG OP EEN GEZELLIGE WIJZE AFSLUITEN.

ZORG DAT JE ERBIJ BENT !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *