Vliegende start netwerkontbijt bij Groene Ster

Na een tijd van stilte is donderdagochtend 21 juli 2022 het netwerkontbijt bij Groene Ster weer van start gegaan. Onder een gezellige sfeer en met een interessante presentatie van gastspreker Jordens Peters (algemeen directeur van Roda JC) werd gelijk een vliegende start gemaakt samen met de enthousiaste deelnemers.

Groene Ster probeert continue te vernieuwen en mee te denken met haar sponsoren. Dit ondernemersontbijt wil de relatie tussen Groene Ster en haar sponsoren vitaal houden en daarnaast een podium bieden waar ook onderling zaken kunnen worden gedaan.

Kortom Groene Ster biedt ondernemers een mooie ambiance om te netwerken. Donderdagochtend 15 september 2022 staat de volgende ontbijtsessie op de agenda met de kick-off van het nieuwe seizoen.

Wil je ook een keer deelnemen aan het ontbijt? Stuur dan een e-mail naar: [email protected]
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *