Gelijkspel Groene Ster in eerste oefenduel

Groene Ster heeft het eerste oefenduel in de voorbereiding op het nieuwe seizoen 2022-2023 achter de rug. Na de eerdere afzegging van GVVV op zaterdag 23 juli kwam Groene Ster afgelopen zondag voor het eerst in actie tegen de Lion Football Academy, dat al eerder tegen ploegen in de top van het amateurvoetbal had geoefend zoals TEC en Blauw Geel’38. Groene Ster werkt toe naar de officiรซle start van het seizoen als op zaterdag 13 augustus 2022 BVV Barendrecht in Heerlerheide de tegenstander is in de eerste kwalificatieronde van de landelijke TOTO KNVB Beker.

In de vriendschappelijke ontmoeting tegen Lion Football Academy kwam er een doelpuntrijk 3-3 eindresultaat uit de bus. Een nog verre van compleet Groene Ster ging met een 2-1 voorsprong rusten na doelpunten van nieuweling Zlatko Zejnilovic en Chefrino Eind. In de tweede helft draaide tegenstander Lion Football Academy met twee snelle tegenstoten de score om in haar voordeel waarna nieuwkomer Guus Hupperts voor Groene Ster vlak voor tijd de gelijke eindstand liet aantekenen (3-3). Al met al een nuttige eerste testcase waar de technische staf een eerste indruk heeft gekregen.

Groene Ster vervolgt de oefencampagne op woensdagavond 3 augustus met een thuisduel tegen Eendracht Termien uit Belgiรซ (19.30 uur).

Voor meer informatie over de voorbereiding van de selectie van Groene Ster klikย hier.

Bekijk foto’s Groene Ster – Lion Football Academy (bron: Lucho Carreno)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *