Lid Vriendenclub Groene Ster Marcel Starmans overleden

Zondag 31 juli 2022 ontvingen wij het droevige bericht dat Marcel Starmans op 63-jarige leeftijd is overleden. Marcel was een trouw lid van ‘Vriendenclub Groene Ster’. Ook bezocht Marcel, toen zijn gezondheid het nog toeliet, regelmatig de thuiswedstrijden van ons eerste elftal.

Heerlerheide verliest opnieuw een bijzondere inwoner op veel te jonge leeftijd. Marcel Starmans heeft een grote verdienste als verenigingsman binnen de Heerlerheidse gemeenschap. Met name binnen CV De Bokkeriejesj was hij jarenlang een van stuwende krachten. Daarnaast was Marcel oud-secretaris en erelid van BCL (Bond van Carnavalsverenigingen in Limburg). Ook maakte hij deel uit van vele feestcomités van jubilerende Heerlerheidse verenigingen. Zo maakte hij ook deel uit van het Feestcomité 75 jaar Groene Ster in 2001.

RKSV Groene Ster bedankt Marcel voor zijn lidmaatschap van onze Vriendenclub en zijn support aan onze vereniging. Wij wensen zijn echtgenote Lenie, zijn moeder mevrouw Toos Starmans, familieleden en vrienden veel sterkte en kracht bij het dragen van dit grote verlies.

Bestuur en Leden RKSV Groene Ster

De afscheidsdienst zal plaatsvinden op vrijdag 5 augustus om 14.00 uur in de aula van crematorium Nedermaas, Vouershof 1 te Geleen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *