Groene Ster in Nationale Voetbalgids ELF

Sinds Groene Ster in de Derde Divisie Zondag speelt, wordt het jaarlijks opgenomen in de Nationale Voetbalgids van ELF Voetbal. In seizoen 2022-2023 alweer voor het vierde jaar op rij. Wil je daarvan niets missen? Bestel dan snel jouw exemplaar!

Op 5 augustus is het weer zover! Dan verschijnt de extra dikke Nationale Voetbalgids 2022-23. De seizoenspecial van ELF Voetbal waarin alle 103 clubs uit de zes hoogste divisies van Nederland aan bod komen. De Eredivisie, de Keuken Kampioen Divisie, de Jack’s League, de Derde Divisie Zaterdag, Derde Divisie Zondag en de Azerion Vrouwen Eredivisie. Clubgegevens, statistieken, de transfers, de selecties, portretten van de sterspelers en trainers en de teamfoto’s. Alles komt voorbij over tweehonderd pagina’s.

De Nationale Voetbalgids van ELF Voetbal valt bij de abonnees automatisch in de brievenbus. Ook is de editie te koop via de bekende verkooppunten zoals supermarkten, boekenzaken en op reislocaties als de grotere NS-stations en Schiphol en Eindhoven Airport. Online bestellen is helemaal handig. Dat kan snel en gemakkelijk via deze link. Binnen twee à drie werkdagen in huis. Helemaal gemakkelijk is het nemen van een abonnement. Via deze link zo gebeurd. Alle edities automatisch op de deurmat. Zoek je eigen welkomstgeschenk uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *