Groene Ster naar Gemert voor midweeks duel

Woensdagavond 7 september heeft de KNVB ingepland voor een volledig programma (speeldag 6) in de Derde Divisie Zondag. Met een uitduel bij Gemert vallen de af te leggen kilometers mee voor Groene Ster in een duel waarin de groen-witten vol voor een goed resultaat zullen moeten strijden. Om 20.00 uur fluit arbiter Nick Tunnissen voor de aftrap op sportpark Molenbroek.

In het nog prille seizoen heeft opponent Gemert in twee uitduels (OSS’20 en Quick) de volle buit gepakt en op eigen bodem een nipte nederlaag moeten incasseren tegen JOS Watergraafsmeer. Een voortvarende start van de ploeg van trainer Reinald Boeren, die na het vertrek van een aantal boegbeelden bouwt aan een nieuwe ploeg en daarbij ook de jeugdige talenten niet uit het oog verliest. Gemert en Groene Ster vertoefden vorig seizoen lang in de top van de ranglijst, maar een niet al te beste derde periode was er mede debet aan dat plek 4 (Gemert) en plek 6 (Groene Ster) het eindresultaat was.

Groene Ster en Gemert komen elkaar al jarenlang in de top van het amateurvoetbal tegen. In seizoen 2018-2019 waren beide ploegen kemphanen voor de titel in de hoofdklasse B. Met een glansrijke eindspurt van Groene Ster ging de schaal naar Heerlerheide, volgde Gemert op vijf punten in de eindrangschikking en bleek uiteindelijk een succesvolle nacompetitie ook een promotie voor de zwart-witten. Vorig seizoen eindigde het duel in Heerlerheide in 3-3 en op bezoek bij Gemert nam Groene Ster sinds lange tijd de drie punten mee middels een 1-2 zege. Kan Groene Ster ook vanavond deze statistiek een vervolg geven? Na de sof tegen TOGB zal de ploeg van Maurice Verbunt iets goed willen maken. Gemert – Groene Ster is als vanouds weer een spannend affiche tussen twee ploegen die op het scherpst van de snede voor de punten zullen strijden. Groene Ster hoopt dat, net als vorig seizoen, veel supporters de ploeg achterna zullen reizen voor de nodige support.

Geef u op voor de busreis naar Gemert!
Aanstaande woensdag vertrekt de supportersbus om 16.30 uur vanaf sportpark Pronsebroek naar Gemert. Supporters die ons team willen aanmoedigen en willen meereizen kunnen zich opgeven bij Jos Op ‘t Eijnde via 06-10017082 (sms of app). De terugreis richting Heerlerheide is om 23.00 uur gepland.

Adresgegevens tegenstander:
Sportpark Molenbroek
Sportlaan 9
5421 SK Gemert

Woensdag 7 september 2022

Gemert – Groene Ster

Locatie: Sportpark Molenbroek

Scheidsrechter: Nick Tunnissen uit Venray

aanvang: 20.00 uur (vertrek bus: 16.30 uur)

PROGRAMMA

Wedstrijddag 6 TOGB OJC Rosmalen 20.00 uur
07-09-2022 DEM Quick 20.00 uur
Periode 1 Blauw Geel’38 Hercules 20.00 uur
  Dongen OSS’20 20.00 uur
  Gemert Groene Ster 20.00 uur
  Unitas UDI’19 20.00 uur
  Baronie UNA 20.00 uur
  HSC’21 JOS Watergraafsmeer 20.00 uur
  VVSB ADO’20 0-2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *