Groene Ster strikt verdediger Mitchel Keulen

Groene Ster heeft met Mitchel Keulen een nieuwe verdediger aangetrokken. De 23-jarige Mitchel Keulen speelde afgelopen seizoen voor MVV Maastricht, daarvoor speelde hij voor de hoofdmacht van Roda JC. Zijn jeugdopleiding genoot hij grotendeels bij Fortuna Sittard, dat hem oppikte bij SV Nijswiller waar zijn voetbalcarrière van start ging en waar hij tevens woonachtig is. Mitchel Keulen speelde 55 duels in de Keuken Kampioen Divisie voor MVV en Roda JC. De 1,80 meter lange verdediger is inzetbaar op alle posities in de achterhoede.

De ambitieuze Keulen ziet in Groene Ster een prima vervolg. “Groene Ster is de hoogst spelende amateurclub in Limburg en voor mij een mooie nieuwe uitdaging. Ik kijk er enorm naar uit om mijn bijdrage te leveren aan een succesvol seizoen van Groene Ster in de Derde Divisie Zondag.”

Groene Ster-trainer Maurice Verbunt over zijn nieuwste aanwinst: “Mitchel is ondanks zijn jeugdige leeftijd een verdediger met ervaring in het betaald voetbal. Een speler met nog voldoende potentie, die prima past in onze selectie. Daarnaast is hij ook nog eens afkomstig uit de regio. Voor Groene Ster een mooie aanwinst.”

Mitchel Keulen is per direct speelgerechtigd voor Groene Ster.

Groene Ster heet Mitchel Keulen van harte welkom en wenst hem veel succes en plezier toe bij onze vereniging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *