Verre uitbeurt voor Groene Ster bij VVSB in Noordwijkerhout

Komende zondag vertrekt in alle vroegte de spelersbus van Groene Ster om 09.00 uur voor de verre uitbeurt naar Noordwijkerhout als VVSB de tegenstander is op speeldag 4 van de Derde Divisie Zondag. Om 14.00 uur wordt er afgetrapt op sportpark De Boekhorst.

Na het verlies in de midweekse speelronde tegen Gemert wacht komende zondag wederom een uitduel tegen VVSB (Voetbal Vereniging Sint Bavo), de huidige nummer 7 van de ranglijst. VVSB maakte dit seizoen de overstap van de Derde Divisie Zaterdag naar de Derde Divisie Zondag en is al jaren een club met aanzien in de top van het amateurvoetbal met zes seizoenen in de voormalige Topklasse en drie seizoenen in de Tweede Divisie. De laatste drie seizoenen speelde VVSB in de zaterdagse Derde Divisie en wist daar vorig seizoen op de valreep tijdens de laatste speelronde tegen kampioen FC Lisse met een 2-2 gelijkspel de handhaving te bewerkstelligen. Met de overstap naar de Derde Divisie Zondag is VVSB voor veel clubs een onbeschreven blad. De laatste jaren heeft VVSB, van origine een zondagclub, op zaterdag gespeeld. Voor dit seizoen zal dit anders uitpakken, maar als in seizoen 2023-2024 het weekendvoetbal wordt geïntroduceerd komt er een regionale opzet waarbij de thuisspelende club de speeldag op zaterdag of zondag bepaalt.

In het nieuwe seizoen heeft VVSB zeven punten na vier gespeelde duels, Groene Ster wist uit de eerste vier competitiewedstrijden een punt te behalen. Beide ploegen treffen elkaar zondag voor het eerst in de historie van het amateurvoetbal. In Noordwijkerhout zal de equipe van hoofdtrainer Maurice Verbunt zich weer moeten wapenen en met de juiste teamspirit ervoor willen gaan om een goed resultaat mee de bus in te nemen richting Heerlerheide.

Geef u op voor de busreis naar Noordwijkerhout!
Aanstaande zondag vertrekt de supportersbus om 09.00 uur vanaf sportpark Pronsebroek naar Noordwijkerhout. Supporters die ons team willen aanmoedigen en willen meereizen kunnen zich opgeven bij Jos Op ‘t Eijnde via 06-10017082 (sms of app). De terugreis richting Heerlerheide is om 17.00 uur gepland.

Adresgegevens tegenstander:
Sportpark De Boekhorst
Dr. Schaepmanlaan 2
2211 AV Noordwijkerhout

Zondag 11 september 2022

VVSB – Groene Ster

Locatie: Sportpark De Boekhorst

Scheidsrechter: Johan Jensch uit Almere

aanvang: 14.00 uur (vertrek bus: 09.00 uur)

PROGRAMMA

Wedstrijddag 4 Gemert UDI’19 14.00 uur
11-09-2022 TOGB Hercules 14.00 uur
Periode 1 VVSB Groene Ster 14.00 uur
  OJC Rosmalen ADO’20 14.00 uur
  Unitas JOS Watergraafsmeer 14.00 uur
  Baronie Quick 14.00 uur
  DEM OSS’20 14.00 uur
  Blauw Geel’38 UNA 14.00 uur
  Dongen HSC’21 14.00 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *