Bijzondere avond voor kinderen van Groene Ster

Afgelopen maandag speelde Roda JC tegen de Graafschap. Deze wedstrijd was voor 17 kinderen van onze jeugdafdeling een mooie en bijzondere avond. Groene Ster was uitgenodigd door Roda JC Kidsclub om mee te lopen in de line-up. Uiteindelijk hebben 11 kinderen uit de JO11-2 en JO11-3 meegelopen met De Graafschap en 5 kinderen met Roda JC.

De kinderen moesten zich ruim voor tijd melden bij het Parkstad Limburg Stadion, hier werden ze door iemand van de kidsclub Roda JC opgehaald, waarnaar ze zich samen met de andere kinderen gingen omkleden. Na het omkleden was het tijd om foto’s te maken ter herinnering aan de avond.

Nadat de foto’s gemaakt waren, was het tijd om zich naar de trappen bij het veld te begeven. Hier stelde beide line-up groepen zich op en gingen ze uiteindelijk met de spelers het veld op.

Hierna weer snel omkleden om de wedstrijd vanaf de tribune met hun ouders te bekijken.

Naast de line-up was er voor Jevayro uit onze JO11 een heel speciale avond geregeld. Omdat wij van mening zijn dat Jevayro wel een steuntje kan gebruiken was hij door ons aangedragen om eens Fan of the Match te zijn bij Roda JC.

Afgelopen maandag was het dan zover en mocht hij Fan of the Match zijn. Jevayro heeft door FC Robinstijn en Roda JC een avond beleefd die hij niet snel zal vergeten. Het begon allemaal al buiten het stadion waar hij werd ontvangen door 2 mensen van FC Robinstijn.Na een korte uitleg aan Jevayro, zijn ouders en zus gingen via de hoofdingang door de spelersingang richting de persruimte voor ontvangst met drinken een stukje vlaai.

Nadat hij zich omgekleed had in FC Robinstijn tenue was het tijd voor het echte programma. Jevayro heeft van dichtbij kunnen kijken naar de warming-up van de spelers, waarna hij van de spelers een high-five kreeg toen ze naar binnen liepen. Nadat alle spelers naar binnen waren ging Jevayro de scheidsrechter ontmoeten.

Nadat hij had kennisgemaakt met de scheidrechter was het tijd om zich klaar te maken om het veld op te gaan. Samen met de scheidsrechter liep Jevayro het veld op gevolgd door alle spelers. Van de scheidsrechter mocht Jevayro ook de toss verrichten, hierna kwam hij vol trots weer naar de zijkant.

De wedstrijd kon Jevayro bekijken in een dug-out naast het veld. Hier zag hij hoe Roda JC de wedstrijd met 3-2 won. Na afloop langs de lijn had hij een mooi moment met Nils Röseler, waarbij hij een mooie knuffel kreeg van de aanvoerder van Roda JC.

Na afloop kreeg Jevayro een Roda JC shirt, Roda JC bal en een speciale FC Robinstijn aanvoerdersband.

Tevens heeft hij alle spelers en de trainers ontmoet. Die hebben de bal en shirt voorzien van vele handtekeningen, waarna het tijd was om naar huis te gaan.

Wij willen FC Robinstijn, Roda JC / Roda JC kidsclub bedanken voor de mooie avond voor onze jeugdleden.

Foto’s: met dank aan Lucho Carreno

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *