Groene Ster op bezoek bij Unitas in Gorinchem

Na de bekeruitschakeling rolt komende zondag weer de bal in de Derde Divisie Zondag. Op de laatste zondag van september speelt Groene Ster een uitwedstrijd bij GVV Unitas in Gorinchem. Om 14.00 uur wordt er afgetrapt op sportpark Molenvliet.

In het vorige seizoen, op 6 maart 2022 en 16 april 2022, troffen Unitas en Groene Ster elkaar voor het laatst. In Gorinchem eindigde het treffen onbeslist (1-1) en wisten beide ploegen eenmaal het net te vinden. In Heerlerheide gingen de Gorcummers in extremis er met de winst vandoor (1-2). In het nieuwe seizoen 2022-2023 is Unitas na zes duels de nummer 8 en Groene Ster de nummer 15 van de ranglijst. Tussenstanden zeggen nog weinig in deze prille competitie, zo is de kloof tussen beide opponenten maar vier punten. Groene Ster kan bij winst derhalve goede zaken doen en de weg richting middenmoot inslaan. Unitas verloor afgelopen zaterdag bij UNA (2-0) en werd midweeks na een doelpuntloze eindstand via strafschoppen uitgeschakeld in de TOTO KNVB Beker door klassegenoot DEM. Groene Ster boekt vorige week de eerste zege (3-1) tegen Baronie en kende net als Unitas ook een bekerdeceptie te verwerken na een 1-3 verlies tegen Quick. Unitas en Groene Ster zullen derhalve allebei de uitschakeling willen wegspoelen met een positief resultaat op de zondagmiddag. Na de winst op Baronie ligt er voor de groen-witten een mooie uitdaging om ook in een uitduel de eerste winst te boeken. Na de eerdere uitbeurten (OJC Rosmalen, Gemert en VVSB) was de equipe van Maurice Verbunt al dicht bij een dergelijk resultaat.

Geef u op voor de busreis naar Gorinchem!
Aanstaande zondag vertrekt de supportersbus om 10.15 uur vanaf sportpark Pronsebroek naar Gorinchem. Supporters die ons team willen aanmoedigen en willen meereizen kunnen zich opgeven bij Jos Op ‘t Eijnde via 06-10017082 (sms of app). De terugreis richting Heerlerheide is om 17.00 uur gepland.

Adresgegevens tegenstander:
Sportpark Molenvliet
Bataafsekade 6
4204 AX Gorinchem

Zondag 25 september 2022

Unitas – Groene Ster

Locatie: Sportpark Molenvliet

Scheidsrechter: Tim Visser uit Dinteloord

aanvang: 14.00 uur (vertrek bus: 10.15 uur)

PROGRAMMA

Wedstrijddag 8 VVSB TOGB 18.00 uur
25-09-2022 Gemert ADO’20 14.00 uur
Periode 1 Unitas Groene Ster 14.00 uur
  Baronie Hercules 14.00 uur
  DEM UNA 14.00 uur
  OSS’20 Quick 14.00 uur
  Blauw Geel’38 OJC Rosmalen 14.00 uur
  Dongen JOS Watergraafsmeer 14.00 uur
  HSC’21 UDI’19 14.30 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *