Groene Ster naar de hoofdstad voor treffen met JOS Watergraafsmeer

Op de laatste zondag van oktober speelt Groene Ster een uitduel in de hoofdstad bij JOS Watergraafsmeer. Na de 4-2 winst op DEM zal de equipe van Maurice Verbunt de ingeslagen weg een passend vervolg willen geven. De Amsterdammers staan twee plaatsen en drie punten boven Groene Ster, wat de ontmoeting van komende zondag interessant maakt. De groen-witten zullen weer voor de winst gaan strijden om verder aan te klampen op de ranglijst. Klokslag 09.45 uur vertrekt de spelersbus vanuit Heerlerheide naar Amsterdam.

Kijkend naar de statistieken heeft Groene Ster een 100% score in onderlinge wedstrijden tegen JOS Watergraafsmeer. Drie keer eerder werd een nipte zege geboekt. Vorig seizoen won Groene Ster op eigen veld met 1-0 van de Amsterdammers en de uitwedstrijd leverde een zwaarbevochten 2-3 zege op. JOS Watergraafsmeer, de club waar oud-bondscoach Rinus Michels zijn imposante trainerscarrière van start liet gaan, is de laatste weken een moeilijk te kloppen ploeg gebleken. De laatste nederlaag voor de Amsterdammers dateert van zondag 11 september toen Unitas met 5-2 te sterk bleek met een reeks daarvoor waarin de ploeg van Cor ten Bosch fikse nederlagen kreeg te slikken thuis tegen Baronie (1-7) en op bezoek bij HSC’21 (6-0). JOS Watergraafsmeer heeft echter ook dit jaar weer een geroutineerde ploeg met diverse versterkingen, waaronder mandekker en Limburger Sam Nijpels die zondag een weerzien zal hebben met o.a. Chefrino Eind en Jorrit Ritzen, oud-ploeggenoten bij EVV en JVC Cuijk. 

Het is aan Groene Ster om zondag de ingezette lijn (3 wedstrijden, 5 punten) te continueren. In de laatste wedstrijd van de eerste periode zal hoofdtrainer Maurice Verbunt zijn ploeg weer dusdanig prepareren met winst als uitgangspunt. De winst tegen DEM, de doelpuntenproductie van de flankaanvallers en het goede gevoel als team zullen zondag weer de juiste drive moeten geven om tegen JOS Watergraafsmeer de tanden te laten zien. Om 14.00 uur wordt er afgetrapt op sportpark Drieburg in Amsterdam.

Geef u op voor de busreis naar Amsterdam!
Aanstaande zondag vertrekt de supportersbus om 09.45 uur vanaf sportpark Pronsebroek naar Amsterdam. Supporters die ons team willen aanmoedigen en willen meereizen kunnen zich opgeven bij Jos Op ‘t Eijnde via 06-10017082 (sms of app). De terugreis richting Heerlerheide is om 17.00 uur gepland.

Adresgegevens tegenstander:
Sportpark Drieburg
Drie Burgpad 3
1097 HK Amsterdam

Zondag 30 oktober 2022

JOS Watergraafsmeer – Groene Ster

Locatie: Sportpark Drieburg

Scheidsrechter: J. Kuipers

aanvang: 14.00 uur (vertrek bus: 09.45 uur)

PROGRAMMA

Wedstrijddag 12 Unitas TOGB 18.00 uur
30-10-2022 Baronie VVSB 20.00 uur
Periode 1 Gemert Blauw Geel’38 14.00 uur
  JOS Watergraafsmeer Groene Ster 14.00 uur
  Quick UNA 14.00 uur
  OSS’20 Hercules 14.00 uur
  Dongen UDI’19 14.00 uur
  DEM OJC Rosmalen 14.00 uur
  HSC’21 ADO’20 14.30 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *