Panna Sterrenteam dag 2022 groot succes!

Op de laatste dag van de herfstvakantie (vrijdag 28 oktober) vond voor de tweede keer de PANNADAG voor de jeugd t/m 12 jaar plaats bij RKSV Groene Ster voor leden en niet-leden. Maar liefst 70 jongens en meisjes hadden zich ingeschreven.

Onder een strakblauwe lucht en met een heerlijk zonnetje hadden alle jeugdige jongens en meisjes een heerlijke sportieve trainingsmiddag op ons hoofdveld. Het plezier straalde dan ook van af!
Ook de fijne sfeer op het veld en de gastvrije ontvangst bij Groene Ster werd opgemerkt door de PANNA voetbaltrainers.

Gebruikelijk bij een PANNADAG is dat er een paar talentvolle voetballers uitgekozen worden om deel te mogen nemen aan de finaledag. De trainers van PANNA waren bijzonder enthousiast over het voetbalniveau van de regionale jeugd.

Na bekendmaking van de finalisten en uitreiking van de Goodybags vertrokken de deelnemers in hun flitsende nieuwe PANNA voetbaloutfits tevreden huiswaarts.

De volgende leden van Groene Ster werden uitgekozen voor de finaledag: de meisjes Faye van Tilburg en Amina Elberkani (beide MO15-1) en Ryan Schors (JO10-1).

De finaledag was al afgelopen zondag bij OJC Rosmalen:  Amina Elberkani werd geselecteerd voor het Panna Sterrenteam, terwijl Faye van Tilburg met haar team toernooiwinnaar werd.  

Op naar de PANNA dag in de herfstvakantie 2023.

Bekijk foto’s PANNA dag (bron: Tom de Cock)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *