Groene Ster-lid Wendy van Oudenhoven nieuwe prinses D.G. De Geête

Groene Ster-lid Wendy van Oudenhoven is zondag 13 november 2022 in het goede gevulde Corneliushuis uitgeroepen als nieuwe heerseres van Groeët Ghen Heij.

Nadat de Hedsjer Damesgarde in 2020 was opgehouden te bestaan, hebben een aantal enthousiaste dames in nauwe samenwerking met de Bokkeriejesj de afgelopen maanden succesvol gewerkt om het initiatief om een ‘nieuwe’ Damesgarde op te realiseren. Een aantal enthousiaste dames zijn bereid gevonden om deze kar te gaan trekken.

Wij mogen als Heerlerheide dan ook trots zijn dat vanaf dit carnavalsseizoen Damesgarde De Geête anno 1963 weer behoort tot de vasteloavend van ons Groeët Ghen Heij en Wendy I de nieuwe heerseres zal zijn.

Wendy en haar gezin zijn nauw betrokken bij onze vereniging RKSV Groene Ster. Wendy als vrijwilligster, echtgenoot Roy is trainer en actief speler van onze veteranen, lid van de sponsorcommissie en algemeen directeur/CEO van Cordeel Geelen BV, onze hoofdsponsor. Zoon Rowen is actief voetballer en trainer van JO15-1 en dochter Fleur maakt deel uit van ons succesvol meisjeselftal MO15-1.

Bestuur en leden van Groene Ster feliciteren Wendy van Oudenhoven, haar man Roy, de kinderen Rowen en Fleur, familie en vrienden van harte met deze uitroeping en wensen haar een onvergetelijk carnavalsseizoen toe.

Op vrijdag 13 januari 2023 is vanaf 19.11 uur in het Cultureel Centrum Corneliushuis de receptie van prinses Wendy I.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *