Groene Ster voor eigen publiek tegen UNA

Komende zondag 20 november ontvangt Groene Ster op sportpark Pronsebroek het Veldhovense UNA, de nummer vijf van de ranglijst. Na de doelpuntloze remise bij UDI’19 staat Groene Ster voor twee cruciale thuisduels (UNA en Dongen) op de twee resterende zondagen van de maand november. Met het ambitieuze UNA wacht voor Groene Ster de eerste sportieve uitdaging om een goed resultaat in Heerlerheide te houden.

In de derde competitieronde begin september verloor UNA haar laatste competitieduel. In Zeelst bleek VVSB met 1-2 te sterk. Daarna bleven de Veldhovenaren ongeslagen en werd de gang ingezet naar de subtop van de Derde Divisie Zondag. UNA gaat met zeven remises aan kop voor wat betreft de duels die in evenwicht zijn en heeft tevens na 14 duels de minst gepasseerde verdediging (11 tegentreffers). UNA-trainer Harrie Gommans beschikt over een gelouterde en goed voetballende ploeg en pretendeert voor de top 3 te spelen in de Derde Divisie Zondag, waar alleen lijstaanvoerder ADO’20 vooralsnog boven iedereen uitsteekt. Groene Ster kan derhalve zondag weer vol aan de bak en zal zich weer op de teamspirit moeten beroepen om goed voor de dag te komen. In elke wedstrijd komen er weer mogelijkheden en zal efficiënt met de kansen moeten worden omgegaan en achterin de rijen gesloten moeten blijven. In de editie Groene Ster – UNA van vorig seizoen kregen de toeschouwers een waar spektakelstuk te zien waarin beide ploegen de aanval zochten en uiteindelijk de groen-witten met 2-1 aan het langste eind trokken. De fraaie omhaal van Bryan Simons bleek achteraf de winnende treffer te zijn. Komende zondagmiddag is er weer een nieuwe sportieve uitdaging voor Groene Ster en kunnen de supporters in ieder geval een interessante en spannende ontmoeting tegemoet zien. Om 14.30 uur zal arbiter Jonathan van Dongen voor de aftrap fluiten in Heerlerheide.

Wij hopen iedereen komende zondagmiddag op sportpark Pronsebroek te mogen begroeten om de jongens als 12e man langs de lijn te ondersteunen.


Zondag 20 november 2022

Groene Ster – UNA

Locatie: Sportpark Pronsebroek

Scheidsrechter: Jonathan van Dongen uit Nijmegen

aanvang: 14.30 uur

PROGRAMMA

Wedstrijddag 15 VVSB HSC’21 18.00 uur
20-11-2022 TOGB OSS’20 14.00 uur
Periode 2 OJC Rosmalen JOS Watergraafsmeer 14.00 uur
  Baronie Dongen 14.00 uur
  Gemert Unitas 14.00 uur
  Blauw Geel’38 DEM 14.00 uur
  Hercules UDI’19 14.00 uur
  ADO’20 Quick 14.00 uur
  Groene Ster UNA 14.30 uur
 

PUPIL VAN DE WEEK

Zondag 20 november 2022 is bij de wedstrijd Groene Ster 1 – UNA 1 Storm Burgers pupil van de week. De 8-jarige Storm is speler van Groene Ster JO10-2 en zit in groep 5 van basisschool De Ganzerik. Zijn favoriete club is Groene Ster en zijn favoriete speler is Lionel Messi en bij Groene Ster is doelman Mark Voss zijn favoriet. Storm voorspelt een 4-2 overwinning voor Groene Ster tegen UNA. Groene Ster wenst Storm veel plezier en een leuke middag.

 

 

SPONSOR VAN DE WEEK EN SPONSOR WEDSTRIJDBAL

BORDSPONSOR VAN DE WEEK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *