Interessante ontbijtsessie netwerkclub Groene Ster

Afgelopen donderdag 17 november vond er in de kantine van Groene Ster weer een ontbijtbijeenkomst plaats met een zeer diverse groep betrokken ondernemers.

Ron Meyer – programmadirecteur Alliantie Heerlen-Noord – sprak gedreven en vol passie over het Nationaal Programma Heerlen-Noord, waarin bewoners, bedrijven, overheden en maatschappelijke organisatie de komende 25 jaar samenwerken aan een beter Heerlen-Noord. U heeft er vast al eens iets over gelezen. Indien dat niet het geval is, dan is dit een mooie website: https://www.heerlen-noord.nl/over-nphln/

RKSV Groene Ster is als grootste vereniging van Heerlen-Noord een belangrijke maatschappelijke partner. Wilt u ook eens deelnemen aan een van de netwerkontbijten bij Groene Ster, dan kunt u zich aanmelden voor de volgende bijeenkomsten:

*donderdag 8 december 2022
*donderdag 19 januari 2023
*donderdag 9 maart 2023
*donderdag 6 april 2023

Inschrijven per mail via: [email protected]

Graag tot dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *