Groene Ster speelt laatste thuisduel van 2022 tegen Dongen

Zondag 27 november speelt de hoofdmacht van Groene Ster alweer het laatste thuisduel van het kalenderjaar 2022. Op sportpark Pronsebroek is hekkensluiter Dongen de tegenstander en wordt er afgetrapt om 14.30 uur. Wij nodigen iedereen van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

Nog drie speelrondes en de eerste competitiehelft zit erop. Zondag 11 december 2022 is de laatste competitiewedstrijd van dit jaar en begint de terugronde voor Groene Ster met een uitduel tegen koploper ADO’20. Een week daarvoor speelt Groene Ster het uitduel tegen Hercules in Utrecht en de eerste focus is komende zondag 27 november als Dongen de opponent is in Heerlerheide. Dongen wacht nog altijd op de eerste competitiezege in de Derde Divisie Zondag en staat met twee punten onderaan de competitie. Afgelopen zondag werd bij Baronie een gelijkspel behaald en eerder gebeurde dat ook in de thuisbeurt voor Dongen tegen UDI’19. De ploeg van trainer Osman Erbas kwam bij veel duels net aan de verkeerde kant van de score en kreeg ook te maken met blessures en schorsingen. Vanaf vorige week keerden enkele sterkhouders weer terug in de selectie. Dongen zal bij Groene Ster de strohalm willen grijpen voor de eerste winst.

Groene Ster zal absoluut moeten waken voor enige onderschatting. Zeker omdat de tegenstander de meeste wedstrijden maar nipt en vaak nog pas in de slotfase uit handen heeft gegeven. Voor de beker toonde Dongen toch over bepaalde kwaliteiten te beschikken door eerst derdedivisonist Stedoco uit te schakelen en vervolgens eerstedivisionist VVV Venlo met een verlenging tot het uiterste te dwingen. Om de volle buit in Heerlerheide te houden, zal Groene Ster dezelfde teamspirit en strijdlust aan de dag moeten leggen als tegen UNA, waar de ploeg in een hoog tempo overeind bleef en tot voldoende kansen wist te komen.

Wij hopen iedereen komende zondagmiddag op sportpark Pronsebroek te mogen begroeten om de jongens als 12e man langs de lijn te ondersteunen.


Zondag 27 november 2022

Groene Ster – Dongen

Locatie: Sportpark Pronsebroek

Scheidsrechter: Robbie Tiesinga uit Amsterdam

aanvang: 14.30 uur

PROGRAMMA

Wedstrijddag 19 OSS’20 VVSB 0-6
27-11-2022 DEM Gemert 14.00 uur
Periode 2 Quick OJC Rosmalen 14.00 uur
  UDI’19 ADO’20 14.00 uur
  JOS Watergraafsmeer TOGB 14.00 uur
  Unitas Baronie 14.00 uur
  UNA Hercules 14.30 uur
  HSC’21 Blauw Geel’38 14.30 uur
  Groene Ster Dongen 14.30 uur
 

PUPIL VAN DE WEEK

Zondag 27 november 2022 is bij de wedstrijd Groene Ster 1 – Dongen 1 Bartek Mikolajczak pupil van de week. De 9-jarige Bartek is speler van Groene Ster JO10-2 en zit in groep 6/7 B van basisschool De Horizon. Zijn favoriete club is Manchester City en zijn favoriete speler is Kevin de Bruyne en bij Groene Ster is Joey Dekkers zijn favoriet. Bartek voorspelt een 3-1 overwinning voor Groene Ster tegen Dongen. Groene Ster wenst Bartek veel plezier en een leuke middag.

 

 

SPONSOR VAN DE WEDSTRIJDBAL

SPONSOR VAN DE WEEK

BORDSPONSOR VAN DE WEEK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *