Groene Ster staat voor sportieve uitdaging bij hoogvlieger Hercules

De maand december 2022 start komende zondag in de Derde Divisie Zondag met speeldag 17. Na deze speeldag hebben alle ploegen elkaar eenmaal ontmoet en wordt de eerste seizoenshelft een week later afgesloten met de eerste terugwedstrijd. Groene Ster staat zondag voor een enorme uitdaging om bij het hoog geklasseerde Hercules een positief resultaat te bewerkstelligen. Op het natuurgras van sportpark Voordorp in Utrecht wordt er om 14.00 uur afgetrapt.

In de achtste uitwedstrijd van het seizoen zal Groene Ster komende zondag voor de eerste winstpunten op vreemde bodem willen gaan. De drie laatste uitduels (HSC’21, JOS Watergraafsmeer en UDI’19) leverde allemaal een puntendeling op voor Groene Ster. In die duels waren er echter ook mogelijkheden om aan de juiste kant van de score te geraken, echter het spreekwoordelijke dubbeltje moet dan net de juiste kant opvallen. Tegen Hercules ligt een zware opgave in het verschiet en zal op de lastig te bespelen natuurgrasmat de mouwen moeten worden opgestroopt om voor het maximale te strijden.

Na een uitermate spannende ontknoping verspeelde Hercules vorig seizoen op de slotdag van de competitie het kampioenschap na een spectaculaire 3-3 tegen ADO’20. Dit seizoen doet de ploeg van de geroutineerde trainer René van der Kooij wederom bovenin mee, maar bedraagt de achterstand op de Heemskerkse koploper al 15 punten. Hercules beschikt over een dynamische, goed voetballende ploeg en heeft met topscorer Tim Waterink een goaltjesdief in de gelederen. Een met inzet spelend Groene Ster kan uit alle voorbije uitduels het vertrouwen halen dat er in deze competitie er elke speeldag weer mogelijkheden zijn. In Utrecht zullen de manschappen van Maurice Verbunt daarvoor dan ook alles uit de kast moeten halen. Op 1 september 2019 nam Groene Ster de enige keer in de historie de drie punten mee vanuit Utrecht na een 1-3 zege.

Geef u op voor de busreis naar Utrecht!
Aanstaande zondag vertrekt de supportersbus om 10.00 uur vanaf sportpark Pronsebroek naar Utrecht. Supporters die ons team willen aanmoedigen en willen meereizen kunnen zich opgeven bij Jos Op ‘t Eijnde via 06-10017082 (sms of app). De terugreis richting Heerlerheide is om 17.00 uur gepland.

Adresgegevens tegenstander:
Sportpark Voordorp
Voorveldselaan 4
3573 PV Utrecht

Zondag 3 december 2022

Hercules – Groene Ster

Locatie: Sportpark Voordorp

Scheidsrechter: Niels Boel uit Vlissingen

aanvang: 14.00 uur (vertrek bus: 10.00 uur)

PROGRAMMA

Wedstrijddag 17 VVSB JOS Watergraafsmeer 13.00 uur
03-12-2022 Hercules Groene Ster 14.00 uur
Periode 2 ADO’20 UNA 14.00 uur
  TOGB Quick 14.00 uur
  Baronie DEM 14.00 uur
  Blauw Geel’38 OSS’20 14.00 uur
  Dongen Unitas 14.00 uur
  Gemert HSC’21 14.00 uur
  OJC Rosmalen UDI’19 14.00 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *