Frituur De Dem nieuwe shirtsponsor Groene Ster 5

Het vriendenteam van Groene Ster 5 heeft nieuwe wedstrijdshirts. Deze zijn geschonken door Frituur De Dem, gelegen aan de Professor Einthovenstraat 49 in Hoensbroek.

Groene Ster bedankt de eigenaar de heer Lawrence Vitales van Frituur De Dem voor deze fraaie ondersteuning aan Groene Ster 5 en ook een woord van dank aan speler/leider Marco Franssen waardoor deze sponsoring tot stand kwam. De nieuwe shirts hebben het team extra motivatie gegeven, want de laatste competitiewedstrijd tegen Woander Forest 3 won het team van de trainers/leiders Cindy Biermans, Manuel Verweij en Marco Franssen overtuigend met 6-1.

Op dinsdag 13 december was het team met een ruime afvaardiging te gast bij Frituur De Dem om een heerlijk hapje te eten. Groene Ster-leden die ook een bezoek brengen aan Frituur De Dem krijgen op vertoon van hun clubkaart een korting van 10% bij afhalen en/of bezorgen.

Groene Ster bedankt nogmaals Frituur De Dem voor deze fraaie geste en wenst Groene Ster 5 veel succes in de competitie.

Sponsoren/partners van RKSV Groene Ster die ook gebruik willen van de Groene Ster Clubkaart met speciale aanbiedingen en/of extra kortingen voor onze leden kunnen een mail sturen naar [email protected]

Tijdens het gehele seizoen kunnen acties worden aangeboden voor onze leden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *