Roda JC Voetbalschool én Roda JC Voetbalkamp in 2023 bij RKSV Groene Ster

In 2023 start Roda JC met het organiseren van een Roda JC Voetbalschool én voetbalkampen voor jongens en meisjes in de leeftijdscategorie 6 tot en met 15 jaar. Tijdens de Roda JC Voetbalkampen ervaren kinderen twee of drie dagen lang hoe het is om als speler van Roda JC door het leven te gaan. Zo ook bij en in samenwerking met onze vereniging RKSV Groene Ster!

Roda JC Voetbalschool
Vanaf zondag 19 maart 2023 staat eveneens de eerste training van de Roda JC Voetbalschool gepland die door Roda JC wordt georganiseerd in samenwerking met onze vereniging. De trainingen zijn voor jongens en meisjes in de leeftijd 6 t/m 15 jaar mogelijk om op deze manier bij Roda JC 10 weken lang zijn/haar voetbalskills te ontwikkelen. Inschrijven hiervoor kan via www.rodajc.nl/voetbalkampen

Roda JC Voetbalkamp Zomervakantie 2023
Het Roda JC Voetbalkamp bij RKSV Groene Ster wordt georganiseerd in de laatste week van de zomervakantie, op woensdag 23, donderdag 24 en vrijdag 25 augustus 2023, dagelijks van 9.00 uur – 15.00 uur.

De programma’s van de Roda JC Voetbalkampen staan onder leiding van gedreven en enthousiaste gediplomeerde (Roda JC) trainers. De activiteiten worden georganiseerd voor zowel kinderen die al op voetbal zitten als kinderen die (nog) niet op voetbal zitten.

Naast de Roda JC trainingsfilosofie zal er ook ruimschoots aandacht zijn voor andere (voetbal gerelateerde) activiteiten om het Roda JC gevoel over te brengen op de deelnemende jeugd. Via www.rodajc.nl/voetbalkampen kan een ieder zich inschrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *