Selectienieuws 2023-2024: Groene Ster bindt drietal verdedigers

De nieuwe technische staf voor het komende seizoen is gestart met de voorbereidingen. Achter de schermen wordt door de technische commissie hard gewerkt aan de samenstelling van de nieuwe selectie voor seizoen 2023-2024. In de komende periode zullen wij u informeren over nieuws omtrent de samenstelling van de selectie voor het nieuwe seizoen. In dit eerste bericht maken wij een start met de eerste drie spelers die hun verblijf op sportpark Pronsebroek verlengd hebben.

DYLAN ZWARTJES
De 29-jarige Dylan Zwartjes gaat aan zijn tiende seizoen bij Groene Ster beginnen. Het beste bewijs voor de continuïteit, die Groene Ster op alle vlakken steeds weer nastreeft. De aanvallend ingestelde verdediger, die sinds twee seizoenen ook aanvoerder is, zal ook onder leiding van de nieuwe technische staf het verlengstuk in het veld moeten zijn. Daarnaast heeft Dylan ook maatschappelijk zijn draai gevonden met zijn werkzaamheden als fysiotherapeut. De verdediger en Groene Ster zien uit naar de verlengde samenwerking in het nieuwe seizoen.

DANNY STASSAR
De 25-jarige Danny Stassar gaat in seizoen 2023-2024 starten aan zijn zevende seizoen Groene Ster. De allrounder, die zowel als centrale verdediger en als middenvelder uit de voeten kan, is inmiddels een van de routiniers ondanks zijn jonge leeftijd. Dit seizoen speelt Danny Stassar, die tevens de tweede aanvoerder is van de ploeg, veelal op het middenveld. Groene Ster is dan ook tevreden dat de samenwerking met Danny ook in het nieuwe seizoen zal worden voortgezet.

JORIS DE KLEIJN
De 24-jarige Joris de Kleijn gaat komend seizoen beginnen aan zijn derde seizoen bij Groene Ster. Joris is binnen en buiten het veld met zijn positieve instelling en mentaliteit een waardevolle pion in de selectie van onze hoofdmacht. Hij begint zijn draai steeds beter te vinden op het niveau van de Derde Divisie. Met zijn enorme gedrevenheid en juiste mentaliteit heeft hij zich prima doorontwikkeld bij Groene Ster. De boomlange Joris is flexibel inzetbaar zowel in het centrum van de verdediging en als vleugelverdediger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *