Vrijdag 10 februari: CARNAVAL bij RKSV Groene Ster

Na de succesvolle avonden in de voorbije jaren en de speciale editie tijdens de coronacrisis, zijn wij inmiddels druk bezig met de planning van de volgende carnavalsavond voor junioren en senioren in onze kantine. Dit jaar zal deze activiteit plaatsvinden op vrijdag 10 februari 2023 (aanvang: 19.11 uur) in onze kantine op sportpark Pronsebroek.

Naast een bezoek van diverse carnavalsverenigingen zijn er ook gastoptredens van bekende artiesten. Hier gaan we dan! De absolute sensatie van dit moment op het artiesten gebied in Limburg, John Tana, komt richting Heerlerheide voor de Groene Ster carnavalsavond! Bekend van nummers als ‘Boursin’ en ‘Sjans in Visé’ heeft deze Maastrichtenaar met Franse roots in korte tijd zichzelf behoorlijk op de kaart weten te zetten.

Daarnaast zullen Beppie KraftUmmer d’r Letste en Joy Blijdenstein hun hits in onze kantine laten horen. DJ Paul Heuts zal zorgen voor de muzikale omlijsting.

Noteer de datum vrijdag 10 februari 2023 alvast in je agenda en zorg dat je erbij bent! Iedereen is van harte welkom.

De avond zal omstreeks 19.11 uur beginnen en na de abdicatie van de regerende hooglustigheden (jeugdprinses Anne I en Prins Roland I) zullen vervolgens de nieuwe jeugdprins(es) en prins(es) worden geproclameerd.

Wij zouden het zeer op prijs stellen indien jullie met zijn allen op deze avond aanwezig zijn om er een fantastische carnavalsavond van te maken.

Tot de 10e!

Met carnavaleske groet,
namens het Bestuur RKSV Groene Ster en de Sjpascommissie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *