Clint Ghijsen nieuwkomer in selectie Groene Ster

Groene Ster heeft per direct Clint Ghijsen toegevoegd aan de selectie van het eerste elftal. De 22-jarige nieuwkomer, die inzetbaar is als middenvelder en verdediger, is afkomstig van Österlen FF dat uitkomt in de Zweedse tweede divisie zuid Gotaland.

De in Hulsberg woonachtige Clint Ghijsen genoot zijn voetbalopleiding bij Roda JC en speelde ook enkele keren in de hoofdmacht van de eerstedivisionist. Na Roda JC kwam Clint uit voor het Belgische KSK Tongeren. Na vorige week al meegetraind te hebben met de selectie van Groene Ster maakte Clint afgelopen zondag tegen VVSB al deel uit van de wedstrijdselectie, maar kwam nog niet in actie. Clint Ghijsen over zijn overstap naar Groene Ster: “Ik ben blij de stap te hebben gemaakt naar Groene Ster. Ik ben een gedreven voetballer die hard werkt en via Groene Ster kan ik op het hoogste niveau blijven spelen in de buurt van mijn familie en vrienden en zal ik ook mijn best doen om elke wedstrijd een maximale prestatie te leveren. Omdat ik al eerder meegetraind heb, ken ik de spelersgroep en staf al. De fijne sfeer tussen spelers en staf maakt mijn keuze ook makkelijker en vertrouwd.”

Ook Groene Ster-trainer Maurice Verbunt is tevreden met de komst van Clint Ghijsen. “Clint is geen onbekende voor ons en op meerdere plaatsen inzetbaar. Hij is dan ook een welkome versterking in onze selectie voor de nog loodzware komende reeks van veertien wedstrijden.”

Groene Ster heet Clint van harte welkom bij onze club en wenst hem veel succes toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *