Groene Ster moet de rug rechten bij Baronie

Na het echec tegen Gemert is het zaak voor de hoofdmacht van Groene Ster om komende zondag in de uitbeurt bij Baronie de rug te rechten en de strijd aan te gaan voor de drie punten. Na het ‘zespuntenduel’ tegen Gemert wacht op de eerste zondag van maart in Breda wederom een belangrijke kelderkraker in Derde Divisie Zondag. Baronie – Groene Ster is de ontmoeting tussen de nummers 15 en 16 van de ranglijst, de plekken die aan het einde van het seizoen nacompetitievoetbal voor lijfsbehoud betekenen. Met nog 12 duels op het programma is er echter nog van alles mogelijk.

Op 18 september 2022 boekte Groene Ster in eigen huis de eerste competitiezege toen nieuwkomer Baronie met 3-1 werd verslagen. Komende zondag wacht op sportpark De Blauwe Kei een op voorhand enerverende confrontatie in de wetenschap dat beide ploegen de weg omhoog willen inslaan. Baronie tankte vorige week zelfvertrouwen door bij UNA met een 1-2 zege aan de haal te gaan. Een week eerder verloren de Baronnen nog het kelderduel tegen UDI’19 (2-3). De competitie is onvoorspelbaar en met de beslissende maanden maart, april en mei voor de boeg zal elke week maximaal voor de punten worden gestreden. Groene Ster staat met 20 punten uit 22 duels weliswaar 1 punt achter Baronie op de ranglijst, maar heeft daarbij wel 1 wedstrijd minder gespeeld. Hoofdtrainer Maurice Verbunt zal samen met staf en selectie de sof van afgelopen zondag hebben besproken en een reactie van zijn ploeg willen zien door getergd aan de aftrap te staan als de derde periode van het lopende seizoen van start gaat.

Geef u op voor de busreis naar Breda!
Aanstaande zondag vertrekt de supportersbus om 10.30 uur vanaf sportpark Pronsebroek naar Breda. Supporters die ons team willen aanmoedigen en willen meereizen kunnen zich opgeven bij Jos Op ‘t Eijnde via 06-10017082 (sms of app). De terugreis richting Heerlerheide is om 17.00 uur gepland.

Adresgegevens tegenstander:
Sportpark De Blauwe Kei
Blauwe Kei 1a
4834 AW Breda

Zondag 5 maart 2023

Baronie – Groene Ster

Locatie: Sportpark De Blauwe Kei

Scheidsrechter: Bjorn Kuiper uit Epe

aanvang: 14.00 uur (vertrek bus: 10.30 uur)

PROGRAMMA

Wedstrijddag 24 VVSB OJC Rosmalen 18.00 uur
05-03-2023 Unitas UNA 19.00 uur
Periode 3 Gemert Hercules 14.00 uur
  DEM UDI’19 14.00 uur
  Blauw Geel’38 ADO’20 14.00 uur
  Dongen TOGB 14.00 uur
  OSS’20 JOS Watergraafsmeer 14.00 uur
  Baronie Groene Ster 14.00 uur
  HSC’21 Quick 14.30 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *