Selectienieuws (5) 2023-2024: Bas Breukers en David Bouzas langer aan Groene Ster verbonden

De nieuwe technische staf voor het komende seizoen is gestart met de voorbereidingen. Achter de schermen wordt door de technische commissie hard gewerkt aan de samenstelling van de nieuwe selectie voor seizoen 2023-2024. In de komende periode zullen wij u informeren over nieuws omtrent de samenstelling van de selectie voor het nieuwe seizoen. In dit vijfde bericht maken wij een vervolg met het aanblijven van de twee volgende spelers in de selectie voor het nieuwe seizoen 2023-2024.

BAS BREUKERS
De 20-jarige Bas Breukers is bezig aan zijn eerste seizoen bij Groene Ster na zijn vertrek vorig seizoen als aanvoerder bij Fortuna Sittard O21. De gretige aanvaller, woonachtig in Munstergeleen, bevalt het prima bij Groene Ster en heeft zich gaandeweg dit seizoen prima aangepast aan het divisie-niveau. Het beste bewijs hiervoor is dat Bas inmiddels een vaste waarde is in het basiselftal van hoofdtrainer Maurice Verbunt. De talentvolle twintiger gaat elke wedstrijd opnieuw met veel strijdlust en snelheid op zoek naar zijn doelpunten en assists. Bas combineert het voetbal op hoog niveau succesvol met zijn HBO-studie en zal ook in het nieuwe seizoen deel uitmaken van de aanval van de sterdragers.

DAVID BOUZAS
De 20-jarige doelman David Bouzas, woonachtig in het Duitse Herzogenrath, maakte afgelopen seizoen de overstap vanuit de jeugdopleiding van Roda JC O21 naar Groene Ster. De sympathieke doelman heeft het goed naar zijn zin bij Groene Ster en maakt steeds op trainingen en de wedstrijden die hij heeft gespeeld een goede indruk. David is ook te spreken over de trainingsintensiteit en de extra trainingen van keeperstrainer Marcel Gyenes. Daarnaast heeft de sluitpost een prima band met de collega doelmannen bij Groene Ster en zal hij ook komend seizoen onder de lat staan op sportpark Pronsebroek.

Groene Ster toont zich tevreden met het langere verblijf van Bas Breukers en David Bouzas bij onze vereniging en wenst beide veel succes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *