Selectienieuws (6) 2023-2024: Verdediger Ruben Rokx vierde nieuwkomer in selectie Groene Ster

De nieuwe technische staf voor het komende seizoen is gestart met de voorbereidingen. Achter de schermen wordt door de technische commissie hard gewerkt aan de samenstelling van de nieuwe selectie voor seizoen 2023-2024. In de komende periode zullen wij u informeren over nieuws omtrent de samenstelling van de selectie voor het nieuwe seizoen. In dit zesde bericht kunnen wij u de vierde nieuwe selectiespeler presenteren voor het nieuwe seizoen 2023-2024.

De 19-jarige verdediger Ruben Rokx maakt komend seizoen de overstap naar RKSV Groene Ster. De talentvolle linksback is afkomstig van derdeklasser Walram, de huidige nummer 2 in de derde klasse A. Voorheen maakte Ruben onderdeel uit van de jeugdopleidingen bij Roda JC en MVV om vervolgens als 16-jarig talent te debuteren in het eerste elftal van Scharn. De ambitieuze Ruben Rokx, die woonachtig is in Urmond en studeert in Maastricht, zal bij Groene Ster aansluiten als vleugelverdediger en kan daarnaast ook op het middenveld uit de voeten. Ruben wil graag de stap omhoog zetten en ziet in Groene Ster als club en het hoge niveau als een prima vervolg in zijn nog prille voetbalcarriรจre.

Groene Ster heet Ruben alvast van harte welkom bij onze vereniging en wenst hem veel succes in het nieuwe seizoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *