Groene Ster op Paaszaterdag naar OSS’20

Groene Ster maakt zich op voor een belangrijke confrontatie in de Derde Divisie Zondag. Op Paaszaterdag wacht de uitbeurt bij OSS’20, wederom een clash in het rechterrijtje tussen twee ploegen die in de onderste regionen vertoeven. De aftrap op het natuurgras van sportpark De Rusheuvel is om 18.00 uur.

Met 1 punt uit de laatste vier wedstrijden kent OSS’20 een mindere serie waarmee de ploeg van hoofdtrainer Roy de Haan is afgedaald naar de twaalfde plek op de ranglijst. Het verschil met de komende tegenstander Groene Ster bedraagt zes punten, waardoor er de nodige belangen voor beide teams op het spel staan. Bij verlies zal OSS’20 naar onder moeten kijken en kan Groene Ster de marge verkleinen. De aansluiting bewerkstelligen richting de veilige plekken op de ranglijst is voor Groene Ster de meest belangrijke drijfveer de komende duels in de maand april. Op bezoek bij OSS’20 zullen de mouwen weer moeten worden opgestroopt om tot een resultaat te komen. De ploeg van Maurice Verbunt speelt na de winterstop vanuit het collectief en er wordt elk duel volop strijd aan de dag gelegd. Tegen hoogvlieger HSC’21 werd met het 1-1 gelijkspel tevreden terug gekeken op een energiek duel. Komende zaterdag weer een nieuwe krachtmeting op bezoek bij OSS’20. Beide ploegen hielden elkaar eerder dit seizoen in evenwicht (1-1). Na de openingstreffer van Jos Peltzer tekende verdediger Dennis Petit een kwartier voor het eindsignaal voor de gelijkmaker. Gezien de posities op de ranglijst zijn Groene Ster en OSS’20 zaterdag gebaat bij de volle winst waarmee op voorhand een interessante ontmoeting in het verschiet ligt.

Geef u op voor de busreis naar Oss!
Aanstaande zondag vertrekt de supportersbus om 14.45 uur vanaf sportpark Pronsebroek naar Oss. Supporters die ons team willen aanmoedigen en willen meereizen kunnen zich opgeven bij Jos Op ‘t Eijnde via 06-10017082 (sms of app). De terugreis richting Heerlerheide is om 21.00 uur gepland.

Adresgegevens tegenstander:
Sportpark De Rusheuvel
Rusheuvelstraat 59
5346 JH Oss

Zaterdag 8 april 2023

OSS’20 – Groene Ster

Locatie: Sportpark De Rusheuvel

Scheidsrechter: Luc Tissingh

aanvang: 18.00 uur (vertrek bus: 14.45 uur)

PROGRAMMA

Wedstrijddag 28 JOS Watergraafsmeer UNA 1-1
08-04-2023 HSC’21 Hercules 14.00 uur
Periode 3 DEM ADO’20 17.00 uur
  Quick UDI’19 18.00 uur
  Dongen Blauw Geel’38 18.00 uur
  Unitas OJC Rosmalen 18.00 uur
  Gemert VVSB 18.00 uur
  OSS’20 Groene Ster 18.00 uur
  Baronie TOGB 18.00 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *