Selectienieuws (7) 2023-2024: Maties-Tuntuna Germonprez maakt overstap naar Groene Ster

De nieuwe technische staf voor het komende seizoen is gestart met de voorbereidingen. Achter de schermen wordt door de technische commissie hard gewerkt aan de samenstelling van de nieuwe selectie voor seizoen 2023-2024. In de komende periode zullen wij u informeren over nieuws omtrent de samenstelling van de selectie voor het nieuwe seizoen. In dit zevende bericht kunnen wij wederom een nieuwkomer voor u aankondigen voor de selectie voor het nieuwe seizoen 2023-2024.

Van de beloften van het Belgische Patro Eisden maakt Maties-Tuntuna Germonprez de overstap naar derdedivisionist Groene Ster. De 21-jarige in Meerssen woonachtige middenvelder heeft de Belgische nationaliteit en genoot zijn voetbalopleiding in de jeugdopleidingen van Club Brugge, KV Oostende en Zulte Waregem. De talentvolle Maties-Tuntuna Germonprez zit vol ambities en heeft de nieuwe technische staf te kennen gegeven graag in het Nederlandse amateurvoetbal aan de slag te willen. Met Maties-Tuntuna beschikt het nieuwe trainersduo Jordy Reneerkens en Marco van Hoogdalem komend seizoen over een enthousiaste en leergierige nieuwkomer die op diverse posities op het middenveld uit de voeten kan.

Groene Ster heet Maties-Tuntuna alvast van harte welkom bij onze vereniging en wenst hem veel succes in het nieuwe seizoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *