Groene Ster 2 handhaaft zich in reserve hoofdklasse

Groene Ster 2 wist afgelopen Paasmaandag op sportpark Pronsebroek de inhaalwedstrijd tegen Berghem Sport 2 in winst om te zetten. Na een 1-1 ruststand trok het tweede elftal de 3-1 zege naar zich toe in de tweede helft. Door deze driepunter heeft Groene Ster 2 zich, vier wedstrijden voor het competitieslot, weten te handhaven in de reserve hoofdklasse. 

De eerste winst van het jaar 2023 voor Groene Ster 2 kreeg tegen Berghem Sport 2 in de tweede helft gestalte. Na de openingstreffer van Shola Olugbega wisten de bezoekers voor rust uit een strafschop de gelijkmaker te produceren. In de tweede helft zorgde Dani Hoyer (Groene Ster JO19-1) met een rake treffer voor de nieuwe voorsprong en tekende Jelle Willems voor de 3-1 eindstand. 

Na een moeilijke start in het nieuwe kalenderjaar met slechts twee remises en drie grote nederlagen, betekent de 3-1 winst op Berghem Sport 2 dat Groene Ster 2 komend seizoen 2023-2024 voor het vijfde achtereenvolgende seizoen wederom mag uitkomen in de hoogste competitie voor tweede elftallen. De ploeg bezet na zestien duels een 8e plek waarbij het verschil met de derde plek vijf punten bedraagt en in de resterende vier duels derhalve nog omhoog gekeken kan worden.

Proficiat aan staf en spelers!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *