Greun Hedsjer Gilde en oud-Groene Ster lid Deljo Tumulero overleden

Wij ontvingen het droevige bericht dat Deljo (Odelio) Tumulero op 82-jarige leeftijd is overleden. Deljo Tumulero was lid van het Greun Hedsjer Gilde en oud-lid van RKSV Groene Ster.

Deljo was een trouw bezoeker van de thuiswedstrijden van ons eerste elftal, ook maakte hij deel uit van feestcomités bij jubilea van onze vereniging.  

Samen met zijn vrienden maakte Deljo deel uit van de Heerlerheidse vriendengroep het Greun Hedsjer Gilde, een groep vrienden met allen een rijk verleden en grote verdiensten voor RKSV Groene Ster die ook nu nog nauw verbonden zijn aan onze vereniging. Jaarlijks werden een aantal lokale activiteiten bezocht met carnaval als hoogtepunt.

Greun Hedsjer Gilde, bestuur en leden RKSV Groene Ster danken Deljo voor zijn betrokkenheid bij onze vereniging en wensen zijn echtgenote Finy en zijn zonen John en Pascal, zijn familieleden en vrienden veel sterkte en kracht bij het dragen van dit grote verlies.

De plechtige uitvaartdienst wordt gehouden op zaterdag 15 april om 10.30 uur in de parochiekerk van de H. Cornelius, Kerkstraat 6 te Heerlerheide.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *