Voetbalweek Soccer Champions 2023 bij Groene Ster

Van maandag 24 juli tot en met donderdag 27 juli 2023 organiseert de voetbalschool Soccer Champions in samenwerking met RKSV Groene Ster een nieuwe editie van de voetbalweken 2023. Van 17 tot en met 20 juli 2023 zal er tevens een voetbalweek in Sittard plaatsvinden.

De voetbalschool Soccer Champions heeft een succesvol samenwerkingsverband met RKSV Groene Ster. In navolging van de zeer geslaagde voetbalweken in 2020, 2021 en 2022 zal tijdens deze vierde editie alles in het teken staan voor de jeugdige voetballers (jongens en meisjes in de leeftijd tussen 5 en 16 jaar). Publiek is van harte welkom op sportpark Pronsebroek, het terras en de kantine is geopend om een hapje en een drankje te nuttigen.

Een voetbalweek waar alles in zit!

Locatie Groene Ster
Heerlen
24 juli – 27 juli 2023

– Leeftijden 5 t/m 16 jaar
– Tenue t.w.v. € 50
– Lunch/fruit elke dag
– Professionele trainingen
– Fun activiteiten
– Bekers te winnen per leeftijdcategorie
– Aftermovie
– BBQ als afsluiting
– Voetbalshow voor de kinderen
– Foto’s van de voetbalweek

Meld je snel aan via –> https://soccerchampions.nl/voetbalweken/#aanmelden/

Een zomer om nooit meer te vergeten! Wij hopen jullie allen te zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *