Groene Ster naar Den Haag voor treffen met Quick

Voordat de competitie in de Derde Divisie Zondag een weekend vrij heeft, wacht komende zondag 23 april de uitbeurt voor Groene Ster bij Quick in Den Haag. Na de broodnodige driepunter tegen JOS Watergraafsmeer heeft Groene Ster de aansluiting geforceerd en zijn de onderlinge verschillen tot de veilige plaatsen weer te overzien. Om de winst tegen de Amsterdammers kracht bij te zetten zal ook bij Quick een gunstig resultaat benodigd zijn. Om 14.00 uur wordt er zondag afgetrapt in de Hofstad.

Quick en Groene Ster treffen elkaar zondagmiddag voor de derde keer dit seizoen. In de twee eerdere confrontaties bleef Groene Ster met lege handen achter nadat de Haantjes zowel in de TOTO KNVB Beker (1-3) als in de competitie (2-3) er met de winst vandoor gingen op sportpark Pronsebroek. Vooral de thuisnederlaag in de competitie tegen de Hagenezen zal nog tot gefronste wenkbrauwen leiden in het Groene Ster-kamp. Na een 2-0 voorsprong met rust (tweemaal via Bas Breukers) ging het in de tweede helft faliekant mis en kon Quick-spits Frank van der Heiden binnen een half uur de wedstrijd omdraaien met een loepzuivere hattrick. Quick verbleef net als Groene Ster lange tijd in het rechterrijtje, maar door de afgelopen vijf competitieduels allemaal in winst om te zetten, wist de ploeg van trainer Paul van der Zwaan op te rukken naar een zevende plaats op de ranglijst en een hoge notering in de derde periode. Groene Ster weet derhalve dat vanaf zondagmiddag 14.00 uur weer de mouwen omhoog moeten om voor een resultaat te gaan. De competitie komt met nog vijf duels voor de eindstreep in de beslissende fase en dus is het zaak om voor elke meter te strijden voor het maximale.

Geef u op voor de busreis naar Den Haag!
Aanstaande zondag vertrekt de supportersbus om 09.30 uur vanaf sportpark Pronsebroek naar Den Haag. Supporters die ons team willen aanmoedigen en willen meereizen kunnen zich opgeven bij Jos Op ‘t Eijnde via 06-10017082 (sms of app). De terugreis richting Heerlerheide is om 17.00 uur gepland.

Adresgegevens tegenstander:
Sportpark Nieuw Hanenburg
De Savornin Lohmanlaan 215
2566 BZ Den Haag

Zondag 23 april 2023

Quick – Groene Ster

Locatie: Sportpark Nieuw Hanenburg

Scheidsrechter: Lars van Leeuwen uit Santpoort

aanvang: 14.00 uur (vertrek bus: 09.30 uur)

PROGRAMMA

Wedstrijddag 30 Unitas VVSB 18.00 uur
23-04-2023 Quick Groene Ster 14.00 uur
Periode 3 DEM TOGB 14.00 uur
  JOS Watergraafsmeer Hercules 14.00 uur
  OSS’20 ADO’20 14.00 uur
  UDI’19 UNA 14.00 uur
  Baronie Blauw Geel’38 14.00 uur
  Dongen Gemert 14.00 uur
  HSC’21 OJC Rosmalen 14.30 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *