Selectienieuws (8) 2023-2024: Groene Ster breidt selectie uit met drie nieuwkomers

De nieuwe technische staf voor het komende seizoen is gestart met de voorbereidingen. Achter de schermen wordt door de technische commissie hard gewerkt aan de samenstelling van de nieuwe selectie voor seizoen 2023-2024. In de komende periode zullen wij u informeren over nieuws omtrent de samenstelling van de selectie voor het nieuwe seizoen. In dit achtste bericht kondigen wij de volgende drie nieuwkomers aan in de selectie voor het nieuwe seizoen 2023-2024. 

Doelman Calvin Pötgens maakt overstap naar Groene Ster
Van eersteklasser Chevremont maakt doelman Calvin Pötgens de overstap naar Groene Ster. De 23-jarige sluitpost is woonachtig in Kerkrade en maakte deel uit van de jeugdopleidingen van Roda JC en Fortuna Sittard. Op 16-jarige leeftijd debuteerde Calvin in het eerste elftal van KVC Oranje. De laatste twee seizoenen was hij actief bij Chevremont. Calvin heeft de gezonde ambitie om hogerop te willen en ziet Groene Ster en het hoge niveau als een uitdagende volgende stap in zijn voetbalcarrière.

Joury Goessens van MVV O21 naar Groene Ster
Van MVV is vleugelverdediger Joury Goessens de volgende nieuwkomer bij Groene Ster. De 18-jarige verdediger maakte acht seizoenen deel uit van de jeugdopleiding bij MVV in Maastricht. Dit seizoen is Joury als jeugdig talent een basisspeler in het O21 beloften-elftal van de Maastrichtse eerstedivisionist. De in Schinnen woonachtige Joury gaat zijn HBO studie in Eindhoven combineren met voetballen bij RKSV Groene Ster en wil zich graag verder ontwikkelen op het hoogste niveau in het Limburgse amateurvoetbal.

Mo Akrouh gaat voor tweede kans bij Groene Ster
De 19-jarige aanvaller Mo Akrouh keert terug bij Groene Ster. Mo komt over van tweedeklasser FC Geleen Zuid en is inzetbaar als aanvaller en aanvallende middenvelder. Het spelen op een eerste elftal dit seizoen heeft de talentvolle Mo Akrouh ook op het gebied van mentaliteit en discipline sterker gemaakt. Mo kwam eerder uit voor de jeugd van Alemannia Aachen, Fortuna Sittard, Patro Eisden en Groene Ster.

Groene Ster heet Calvin, Joury en Mo alvast van harte welkom bij onze vereniging en wenst de drie nieuwkomers veel succes in het nieuwe seizoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *