Groene Ster wacht bij UNA volgende finale

Na de winst tegen UDI’19 wacht komende zondag 14 mei de volgende finale voor Groene Ster als een bezoek wordt gebracht bij subtopper UNA, als vanouds een zeer lastige uitbeurt. Met het stijgen van twee plekken op de ranglijst zal Groene Ster de ingeslagen weg een passend vervolg willen geven. Om 14.30 uur wordt er afgetrapt op sportpark Zeelst.

Groene Ster en UNA troffen zich in november 2022 eerder in Heerlerheide. Na een boeiende en in hoog tempo gespeeld duel eindigden beide ploegen na 90 minuten voetbal op een 1-1 gelijkspel. Een resultaat waar zowel Groene Ster als UNA deze voetbalcompetitie patent op hebben. Met 13 remises voor Groene Ster en 12 remises voor UNA staan beide ploegen bovenaan als het aankomt op onbesliste duels. Net aan de juiste kant van de score geraken, kan dan doorslaggevend zijn om doelstellingen te realiseren en die gewenste stappen omhoog te zetten op de ranglijst. Na de seizoensopening van UNA schoof hoofdtrainer Harrie Gommans zijn ambities niet onder stoelen of banken met een notering in de top 3 als doel. UNA vertoeft na 30 duels op een vijfde plek en lijkt met een kloof van zes verliespunten ten opzichte van de derde stek de rest van de competitie frank en vrij uit te kunnen voetballen. UNA kwam op de eerste zondag van mei niet in actie nadat een hoosbui het kunstgrasveld van sportpark Zeelst deels onder water zette en er een streep werd gezet door UNA – Dongen (verplaatst naar woensdag 17 mei).

De 3-0 winst op UDI’19 geeft Groene Ster de eerste gewenste kickstart van de finalemaand mei. De ploeg van Maurice Verbunt zal nu willen doorpakken en heeft het bewerkstelligen van lijfsbehoud in de Derde Divisie Zondag weer in eigen handen gekregen. Op bezoek bij UNA wacht de volgende sportieve uitdaging en zal er voor elke meter gestreden moeten worden voor het maximale.

Geef u op voor de busreis naar Veldhoven!
Aanstaande zondag vertrekt de supportersbus om 11.15 uur vanaf sportpark Pronsebroek naar Veldhoven. Supporters die ons team willen aanmoedigen en willen meereizen kunnen zich opgeven bij Jos Op ‘t Eijnde via 06-10017082 (sms of app). De terugreis richting Heerlerheide is om 17.30 uur gepland.

Adresgegevens tegenstander:
Sportpark Zeelst
Sportlaan 1-3
5502 ED Veldhoven

Zondag 14 mei 2023

UNA – Groene Ster

Locatie: Sportpark Zeelst

Scheidsrechter: Gerbert Stegeman (Rijssen)

aanvang: 14.30 uur (vertrek bus: 11.15 uur)

PROGRAMMA

Wedstrijddag 32 Quick ADO’20 14.00 uur
14-05-2023 DEM Blauw Geel’38 14.00 uur
Periode 3 Dongen Baronie 14.00 uur
  OSS’20 TOGB 14.00 uur
  JOS Watergraafsmeer OJC Rosmalen 14.00 uur
  UDI’19 Hercules 14.00 uur
  Unitas Gemert 14.00 uur
  HSC’21 VVSB 14.30 uur
  UNA Groene Ster 14.30 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *