Roda JC komt naar RKSV Groene Ster!

Deze zomervakantie komt Roda JC naar Groene Ster voor een 3-daags voetbalkamp van 23 augustus t/m 25 augustus 2023 (dagelijks van 09.00 tot 15.00 uur). Wil jouw kind zich uitleven tijdens een actief voetbalkamp? Dan is dit de perfecte gelegenheid! Het Roda JC voetbalkamp is gericht op het plezier hebben en nieuwe vrienden maken tijdens de schoolvakantie. Terwijl ze tegelijkertijd hun voetbalvaardigheden ontwikkelen. Je kan je hier aanmelden

Over het Roda JC Voetbalkamp
Een team van enthousiaste en ervaren trainers zorgt ervoor dat je kind op een veilige en verantwoorde manier kan leren en groeien als voetballer. Bovendien bieden we een gevarieerd programma met zowel trainingen als ook spelletjes en andere leuke activiteiten. Voor elk kind wordt het een onvergetelijk voetbalkamp!

De kampen zijn geschikt voor jongens en meisjes in de leeftijd van 6 t/m 15 jaar en iedereen kan meedoen ongeacht of je (al) op voetbal zit. De trainers zorgen ervoor dat iedereen in een leuke groep zit en nieuwe voetbal skills leren. Ook rondom het veldprogramma zijn er gezellige activiteiten en unieke Roda JC belevingen.

Wat kunnen deelnemers aan het Roda JC voetbalkamp verwachten?
– Een gaaf Roda JC Voetbalkamp tenue (shirt, broek en sokken)

– Dagelijkse lunch, tussendoortjes en drinken

– Professionele en enthousiaste begeleiding

– Een voetbalkamp om nooit te vergeten!

Deelname aan het 3-daagse voetbalkamp bedraagt € 159,00. Ga snel naar www.rodajckerkrade.nl/voetbalkampen voor meer informatie of om je zoon/dochter in te schrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *