Selectienieuws (11) 2023-2024: Stan Shotton en Emircan Cepni willen zich verder ontwikkelen bij Groene Ster

De nieuwe technische staf voor het komende seizoen is gestart met de voorbereidingen. Achter de schermen wordt door de technische commissie hard gewerkt aan de samenstelling van de nieuwe selectie voor seizoen 2023-2024. In de komende periode zullen wij u informeren over nieuws omtrent de samenstelling van de selectie voor het nieuwe seizoen. In dit elfde bericht kunnen wij u wederom twee nieuwkomers in de selectie van Groene Ster presenteren voor het nieuwe seizoen.

STAN SHOTTON
De 21-jarige vleugelaanvaller Stan Shotton maakt de overstap van derdeklasser VV Hellas uit Klimmen naar derdedivisionist Groene Ster. De talentvolle en rappe Stan Shotton stond al enkele jaren op het verlanglijstje van een aantal hoger spelende clubs en gaat in het nieuwe seizoen 2023-2024 de voor hem gewenste stap omhoog in het amateurvoetbal zetten. Na het succesvol afsluiten van zijn studie fysiotherapie wil de in Schin op Geul woonachtige aanvaller graag zijn ambities aanspreken en de kans grijpen hogerop te gaan voetballen bij Groene Ster. Het podium en het sterke niveau van de Derde Divisie Zondag is daarnaast een mooie en uitdagende vervolgstap.

EMIRCAN CEPNI
Aanvaller Emircan Cepni keert terug bij Groene Ster. Ook in de seizoenen 2019-2020 en 2020-2021 kwam de in Herzogenrath woonachtige aanvaller met de Duitse en Turkse nationaliteit al uit voor Groene Ster. De sympathieke 22-jarige Emircan Cepni liet in zijn Groene Ster-periode zien over de juiste instelling te beschikken en ook zijn doelpunten mee te pikken bij Groene Ster 2. Na een kortstondig profavontuur in Turkije speelde Emircan het laatste anderhalf jaar in het eerste elftal van derdeklasser Heksenberg-NEC. De gretige aanvaller heeft al laten weten zich te verheugen op zijn terugkeer op sportpark Pronsebroek om zich met de nieuwe selectie verder te ontwikkelen op een hoger niveau.

Groene Ster heet Stan en Emircan alvast van harte welkom bij onze vereniging en wenst beide veel succes in het nieuwe seizoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *