Overzicht duels nacompetitie Tweede Divisie

Met de winst in de derde periode van de Derde Divisie Zondag bereikte Groene Ster afgelopen zondag een unieke prestatie door als eerste Limburgse ploeg ooit een plek in de play-offs af te dwingen voor promotie naar de Jack’s League (Tweede Divisie). Met acht ploegen in die nacompetitie en één ticket voor een plek in de Tweede Divisie zal een ware krachttoer wachten voor de deelnemende teams. Woensdagavond 31 mei 2023 start het eerste nacompetitieduel voor Groene Ster in het tweeluik met GVVV uit Veenendaal. Om 20.00 uur zal de bal gaan rollen op sportpark Pronsebroek. Zorg dat je erbij bent!

De return in Veenendaal zal worden gespeeld op zaterdag 3 juni 2023. Op sportpark Panhuis is het aanvangstijdstip na onderling overleg tussen beide verenigingen bepaald op 14.30 uur. Over de busreis en het vertrek vanuit Limburg zal nog nadere informatie volgen.

Het nacompetitie schema:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *