Inschrijven voor barbecue op Afsluitdag zaterdag 10 juni 2023

Op zaterdag 10 juni 2023 zal de traditionele Afsluitdag van RKSV Groene Ster plaatsvinden. In de ochtenduren en middag zal het Vader/Moeder – Zoon/Dochter toernooi starten. De jeugdleiders/ coördinatoren organiseren de inschrijving van dit toernooi voor jongens en meisjes van JO7 tot en met JO13.

Inschrijfformulier voor Vader/Moeder – Zoon/Dochter toernooi

Vanaf 18.00 uur begint vervolgens de traditionele feestavond met DJ. Op het programma staan onder andere huldiging kampioenselftallen, afscheid van hoofdtrainer Maurice Verbunt, staf en spelers. Ook zal de speler van het seizoen worden uitgeroepen van het eerste elftal.

Ook vanaf 18.00 uur vindt de traditionele barbecue plaats. Na het succes in de laatste seizoenen, met in 2022 230 deelnemers, zal de activiteitencommissie ook dit seizoen tijdens de afsluitdag van Groene Ster op zaterdag 10 juni deze heerlijke barbecue organiseren.

Inschrijven is verplicht en vooraf kun je betalen (contant) in de kantine of bij leden van de activiteitencommissie.

Dus geef je tijdig op in de kantine en zorg dat je erbij bent!

5 STUKKEN VLEES, HEERLIJKE SALADES, SAUZEN, BROOD EN 2 CONSUMPTIES VOOR 10,00 EURO P.P. 

INSCHRIJVEN TOT EN MET MAANDAG 5 JUNI 2023.

LATEN WIJ MET ZIJN ALLEN HET SEIZOEN MET DEZE TRADITIONELE AFSLUITDAG OP EEN GEZELLIGE WIJZE AFSLUITEN.

ZORG DAT JE ERBIJ BENT!

PS: De activiteitencommissie is nog dringend op zoek naar vrijwilligers die mee willen helpen bij de barbecue op de afsluitdag. Heb je interesse om te helpen? Neem dan contact op met May Vondenhoff via 06-24439859

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *